Funday

Coco Sweet Dreams

Tänään lähdin lasten kanssa köröttelemään Tampereen Ideaparkkiin jossa odottivat ystäväiseni Maj lapsineen. Loisto idea! Menimme Funparkkiin jonka yhteydessä oli myös Hoploppi, tai Hoplock -sanois poikani. Lapset viihtyivät enemmän kuin hyvin ja me Majn kanssa nautiskeltiin jätskiä ja ihmeteltiin missä muuta asiakkaat olivat. Paikka oli ihanan rauhallinen ja siisti - siellä oli helppo olla. Myös aikuisille löytyi vaikka mitä hulivili-laitetta, joihin allekirjoittaneen on pakko päästä sitten ensi kerralla.

Kamerani jäi kotiin ja Majn kameralle kävi kalpaten, joten tämän päivän kuvat jäivät näihin.

Aurinko laski kauniisti kun tulimme kotiin Turkuun. Pitkän päivän jälkeen oli maailman parasta laittaa kotivaatteet päälle. Ihanan kotoinen olo. ♥

Tehkää ja lähtekää. Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit

(Ei varmistettu)

Ihania kuvia:-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko tulla niuhottaan että Ideapark on Lempäälässä, ei Tampereella.
Ja Funpark tuli Hoplopin tilalle, ei ne siinä yhtäaikaa olleet :D
Kivalta päivältä vaikuttaa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kiitos! 

Vierailija, Sorry. Lempäälä se olikin. Noh, melkein Tampereella meikkis on kuiteski ollunna. ;) Funpark ja hoplop olivat ainakin sen lipunmyyjän mukaan yhdistyneet. Hoplop-puoli oli edelleen tallessa, funparkkia se tais olla sit kokonaan? Mä menin vähän sekaisin. Oli kyllä kiva mesta, iso, siisti ja rauhallinen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kotivaatteet on ehkä maailman ihanin asia, ainakin kiireisen päivän jälkeen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

No mut pääasia että paikka on kiva, oli nimi mikä tahansa :)
Hyvä tietää koska me suunnitellaan sinne sellaista koko perheen toimintapäivää, isoa tapahtumaa siis erään yhdistystoiminnan puitteissa.
t: se sama niuho

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, sanoa muuta! Pikku juttu, mutta niin ihana. <3

Niuho, no mutta hyvä et paikka selkiytyi. :) toimintapäivä tuolla on varmasti hyvä veto, arkipäivän taitaa olla niitä kaikkein hiljaisimpia.

Kommentoi