Gaala-asu

Coco Sweet Dreams

Gaalapäiväni alkoi rauhallisesti junamatkalla Helsinkiin. Vierailin ihka ensimmäistä kertaa H&M:n Showroomilla, upea paikka! Sieltä löytyy lehdistölle uusimmat ja cooleimmat jutut ja suuressa tilassa vaatteet tulevat kauniisti esille. Todella vaikuttava paikka näin ensikertalaiselle. Juuri nyt esillä oli paljon kaikenlaista juhlavaa: tekoturkista, kimalletta, lakerikenkiä ja kauniita leikkauksia. 

The Blog Awards Finland -gaalan pukukoodina oli tummapuku eli aikalailla vapaat kädet. Lyhyt mekko vain piti sulkea pois kuvioista, muuten tämä asukoodi on aika iisi. Lainasin gaalaa varten H&M:n vanhasta mallistosta tämän mustan kimaltavan asun, vaikutuin sen 70-luvun henkisestä stailista ja hienosta kankaasta, joka ei valitettavasti oikein erotu kuvista.

Kuvauspaikkana toimi hotelli Scandic Paasi. En tiennytkään, että Helsingin keskustan läheltä löytyy tuollainen helmi. Ihana miljöö! Kannattaa ehdottomasti suunnata sinne, jos kaipaa rauhallista hotellia, jossa on vähän menneen ajan henkeä. 

Toivottavasti teillä on kaikki hyvin? Minulla on ollut ihan hirmuisesti kiireitä... ihan liikaa, etten pysy enää tahdissa mukava... siitä nämä melkoisen hiljaiset postaukset menneeltä kuukaudelta. Onneksi syksy tuo mukanaan myös tunnelmalliset illat ja tietynlaisen rauhallisuuden. Kyllä se siitä. Mottoni on aina ollut: It's all going very well, no problem at all. 

Voikaa hyvin!

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tykkään tosta asusta ihan hirveästi ja oot saanut kampauksenkin näyttämään tosi nätiltä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos paljon! Ihan omat hiukset eivät riittäneet, piti vähän tuunailla, mut kerrankos sitä. :D

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Siun asu oli kyllä ihan mieletön! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ihana ja samoin! <3

Tildaaa (Ei varmistettu)

Oot kyllä mun lemppari. Ja snapchatis ku aloin seurailee niin tunne vaan vahvistui. Niin söpö, magee tyyli sisustuksessa sekä vaatteissa ja niin aito. IHANa&lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei kiva kuulla, että seurailet... olen toisinaan aika hakoteillä siellä Snapchatissa ja sekoilen juttujeni kanssa. ;)

<3

Kiitti!

Miia/Helsinki chic (Ei varmistettu) http://helchic.blogspot.fi/

Kaunis gaala-asu ja hiustyyli toimii asun kanssa täydellisesti. Oliko gaala onnistunut?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka! Gaala oli mun mielestä todella onnistunut. Mikään ei loppunut kesken, ihmiset olivat mukavia ja tunnelma rento. Pidin myös siitä, että gaala oli puolueeton ja tyylikkäästi järjestetty.

Kiitos Miia! <3

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Ihanat hiukset ja 70s love &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, kiitos. Mä niin diggailen 70-luvusta. :)

i make cake.
i make cake

Mistä tuo ihana kaulakoru on? Itse olen löytänyt samanlaisen krääsäkoruna, mutta kaipailisin hiukan laadukkaampaa versiota... :)

Kommentoi