Glögiä

Coco Sweet Dreams

Sitä vaan, että aloitin glögikauden. Blossa on vielä hankkimatta mutta viime vuotta lämmöllä muistellen ostin Ikean alkoholitonta glögiä. Muistan sanoneeni jo silloin, että tuo on maailman parasta glögiä. Ihanan tujua ja maukasta.

Onkohan siitä jo pari vuotta aikaa, kun kamuseni kanssa tutustuttiin jalluglögiin. Kuulostaa varmaan aika ankealta ja kauhealta, ei vaan ole. Älyttömän hyvää! Se vie kielen mennessään.

Hyvää iltaa! :)

Kommentit

Liisa L. (Ei varmistettu)

Täytyypä testata toi glögi. Loistavia on noi sun lasinaluset :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse testasin suklaaglögiä (Alko) ja oli oikein hyvää..Viime vuodesta viisastuneena kävin ostamassa ko. juoman hyvissä ajoin ennen kuin loppuvat..

Coco
Coco Sweet Dreams

Liisa L, joo mä niitä itsekin naureskelin. Täytyy noi mallipalatki jotenkin hyötykäyttää. Täällä on myös nähty lattianäytteitä asetelmista pöydillä jne, tsekkaa aikaisempi postaus. ;)

Vierailija, täytynee munkin testata, ennakkoluulot ovat kyllä suuret. Suklaa ja glögi...? Molemmat kyllä hyvii. <3

May

Työmatkoilla Riikaan saan aina lahjuksina Riga Balsamia, mikä tunnetusti on aivan karmeaa. Paikalliset kuitenkin laittoivat glögiin ja vitsi kuinka hyvin sopikin!  Jouluisin nämä savipullot häviävät nyt ihan itsestään :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Papyli, täytyy kokeilla! Hik. :)

May, aijaa, kiitos vinkistä. Meilläkin on tuolla kaapissa sitä balsamia! :)

anjuska (Ei varmistettu)

myös portviini sopii mainiosti glögiin, ei ole liian makeaa..

Coco
Coco Sweet Dreams

Hihii, anjuska. Kiitos vinkistä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hih, lisätään nyt vielä, että itse ihastuin viime vuonna cointreauhun glögissä! Tosin silloin glöginä vaaleaa tai mustikkaista glögiä, "perusglögiin" en ole kokeillut. Etenkin vaaleassa oli aivan ihanaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Cointreuta löytyy myös meiltä, täytyy testata. Mihin mä mahdan näiden kaikkien testausten kanssa joutua. :D täytyy pyytää kaveri kylään..

Kommentoi