Glögihetki

Coco Sweet Dreams

 

Iltaa kamut!

Bestikseni tuli piipahtamaan, maisteltiin glögia ja vähän pientä huikopalaa. Voisin elää pelkillä juustoilla!

Harmaa tarjotin on ihan upouusi, sain sen lahjaksi Sisustuksen Koodista, se on ihan uutukainen myös siellä. Klassinen tarjotin on merkiltään Kaymet ja niitä löytyy myös kultaisena, mutta minä ihastuin vaihteeksi klassiseen hopeaan.

Meitä muuten vähän harmittaa semisti yksi juttu, nimittäin meidän ruokapöytä. Remonttia tehdessä kaikki näytti niin avaralta ja suurelta, tyhjä tila sokaisee. Haluttiin vähän liian innokkaana suuri ruokapöytä, johon mahtuu paljon väkeä. Nyt me ollaan huomattu, että käytännössä ruokapöytä on meille vähän liian kookas. Pöytä on nätti, siinä ei ole mitään vikaa, mutta ruokailutila tuntuu tunkkaiselta (nyt pöytä hengaakin olohuoneen puolella suurten ikkunoiden alla). Pöydän vaihto ei ole oikeastaan mitenkään kiireellinen, mutta olen jo tsiikaillut pyöreitä ja soikeita pöytiä, jotka sopisivat 70-luvun talon henkeen sopivasti. Kärjessä on nyt tämä ehdokas.

Mitäs muuta? Täällä on taas lunta, oujee!!!

/saturday snacks

Kommentit

Mathias (Ei varmistettu) Http://Mathiask.com

Ihana tuo tulppaanipöytä. Kannattaa tsekata myös Arperin Dizzie. Arperia myy Suomessa ainakin Skanno. http://www.arper.com/en/products/collections/dizzie

Coco
Coco Sweet Dreams

Heiii, suuri kiitos vinkistä! Asper on mulle ihan uusi merkki, tykkäsin tosi paljon heidän pyödistä, täytyykin tutkailla lisää. :)

santsikuppi (Ei varmistettu) http://santsi-kuppi.blogspot.fi

Ruokapöydän vaihtamisesta haaveilen minäkin ja tuo Saarisen pöytä (ehkä jopa marmorikannella) olis täydellinen! Hyvältä näytti myös Asper. Tampereella nautitaan kans lumesta, kyllä vaan piristää! Kivaa joulun odotusta sinne!;)

Noraaa (Ei varmistettu)

Hieno tuo Saarisen pöytä, marmorikannella upea! Oletko ajatellut, että voisit myydä nykyisen pöytänne? Meillä olis tarvetta isolle ruokapöydälle, vink vink;-)

I May Say (Ei varmistettu)

Meillä on myös pöytä hankintalistalla. Haluaisin jatkettavan pöydän, jotta se täyttäisi kaikki kriteerini. Myös Woodsaverin pöytä kiinnostaa. Tätä pitää harkita tarkkaan, koska nykyinen pöytäkin on ihana, vanha ja siro ja kulkenyt mukana jo tovin.

Golden Cupola (Ei varmistettu) http://goldencupole.blogspot.fi

Tuo pyöreä pöytä on ihana klassikko, mutta hinta: auts!

MaijaS (Ei varmistettu)

Mitä merkkiä kristallilasit ovat? Eivät näytä ainakaan tästä kuvakulmasta Hobstarilta :) Olisi kiva löytää joku vähän erilainen malli ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, mun täytyy kysyä äidiltäni, jos hän muistaisi... Ovat jostain ulkomaanreissulta. Lasit ovat nyt siis pitkäaikaisessa lainassa meillä. :D

Kommentoi