Goddess 2016

Coco Sweet Dreams

 

Kaupallinen yhteistö: Lindex

 

Nyt on se aika, kun Lindex on julkaissut huikean kevätmallistonsa, joka tulee kaikkiin Lindex-myymälöihin maaliskuun lopulla 31.3!

Poimin tähän postaukseen omat lempparini ja te ehkä tiedättekin, että innostun kaikesta 70-luvun tyyliin viittaavasta, enkä tehnyt poikkeusta tässäkään tapauksessa. 

Sienna Hearts Lindex -kampanjaa tähdittää tänä vuonna kaunis Sienna Miller, joka saa malliston jokaisen vaatekappaleen liki huutamaan nimeäsi. Malliston teema on boho-chic, joka sopii saumattomasti yhteen Siennan omaan tyyliin. Vaatteiden lisäksi huomioni kiinnittyi Siennan hiuksiin ja meikkiin - bueno

Mallisto on rennon naisellinen, samaa tyyliä yritän noudattaa myös itse pukeutumisessani. Erityisen rakastunut olen leveälahkeisiin farkkuihin, jotka kuulema istuvat erinomaisesti, sekä liehuvaan paitaan farkkujen kanssa - mielestäni täydellin asu kevätpäiviin!

 

Haluan kutsua teidän kanssani ihastelemaan näitä vaatteita livenä ja osallistumaan shoppailuiltaan, joka järjestetään tällä kertaa Helsingissä. Tulen siis paikalle ja olisi hurjan mukavaa tavata teitä lukijoita Trendin ja Lindexin VIP-illassa:

Tule shoppailemaan ystäväsi kanssa uusinta kevätmuotia Trendin ja Lindexin VIP-iltaan 30. maaliskuuta klo 17-21 Lindexin Aleksanterinkadun myymälään!
Erikoisetuna saat -25 % normaalihintaisista naisten vaatteista. Lisäksi 200 ensimmäistä ostavaa asiakasta saa kaupan päälle ihanan lahjakassin.

Ilmoittaudu mukaan: tästä

 

 

Kommentit

JenniH (Ei varmistettu) http://kahdenkerroksenvaki.blogspot.fi

Niin kaunis Sienna!

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä! <3

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.vuodatus.net/

Raikkaan näköistä! Mukavaa viikonloppua!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/onko-sinulla-haave-jonka-tot...

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin minustakin, todella raikasta! Kiitos, sinulle myös <3

El

Lindexin työntekijänä ei vois enempää olla innoissaan tästä mallistosta! Pitkästä aikaa käy näin että haluaisin oikeestaan kaiken.. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva työympäristö sulla näiden ihanuuksien keskellä, minäkin voisin ostaa tästä mallistosta jokaisen vaatekappaleen. <3

Kommentoi