Good stuff

Coco Sweet Dreams

Olen löytänyt tosi kivoja juttuja pitkin syksyä. Tässä muutamat:

 

 

Pitkä villakangastakki, jolla ei ole merkkiä, mutta siinä lukee, että made in Italy, eli nyt minulla on takki Italiasta. Kangas tuntuu taivaalliselta ja tällä klassikolla oli hintaa vaivaiset 20 euroa UFF:lla. Kirppiksillä kannattaa pitää silmät auki, itse kierrän yleensä takkiosastot ja tsiikailen myös maljakoita sun muita. Olen tehnyt uskomattomia löytöjä pikkurahalla, kuten hyväkuntoisen Dolce&Gabbanan iltalaukun noin 70-luvulta. Lastenvaatteet ovat melkein aina hyvässä kunnossa.

 

 

Alkusyksystä näin nämä saapikkaat Zarassa ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Täydellisen sirot malliltaan ja veikkaan että yhteinen taipaleemme kestää pitkään.

 

 

Tähän kenkäkategoriaan pitää lisätä vielä Isabel Marantin nilkkurit, jotka ovat jo vuoden vanhat. En tiedä ovatko kengät enää niin muodissa, toisaalta näyttävät klassiselta ja piilokorko antaa tälläiselle tappijalalle lisää pituutta. Ehdottoman hyvä hankinta ja tätä mallia kannattaa etsiä alkavilta alennusmyynneiltä.

 

 

Klassinen H&M:n yöpuku. Haaveissa on silkkipyjama, mutta se täydellinen on vähän liian arvokas. 450 dollaria oloasusta, aikamoista! Hemmottelen itseäni kauniilla kotivaatteilla.

 

 

Tietysti loppuun pitää vielä mainita rakkaat korvakoruni, jotka olen suunnitellut yhteistyössä Laura Darthin kanssa. Pidän näistä erityisen paljon, enkä ole tainnut koskaan omistaa mitään näin hienoa korua, vaikka mielipiteeni onkin vähän puolueellinen. ;)

Mitäs kivoja löytöjä te olette tehneet tämän loppuvuoden aikana?

Kommentit

anjuska (Ei varmistettu)

Dolce & Gabbana perustettiin 1985..

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei kiitos tarkennuksesta... ! :)

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Löysin syksyn alennusmyynneistä Acnen Pistol-nilkkurit -40 % alesta, olihan ne kotiutettava vaikka hintaa silti jäi. Ne ovat kauniin ruskeat, joten pitää vähän varoa niitä tällä loska-/sadekelillä. Sen lisäksi en ole oikeastaan ostellut juuri mitään, kun olen säästänyt uuteen ruokailuryhmään. Tuolit on nyt hankittu enkä voisi olla tyytyväisempi! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa. Harkitut hankinnat ovat niitä parhaimpia ja niistä on iloa pitkään! <3

MaikkiVaan (Ei varmistettu)

Kirppisvaatteiden kanssa kannattaa olla tarkkoja, kun on niitä lude- ym. ongelmia...

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta, tarkkana saa olla. Toisaalta, en ole omassa lähipiirissäni koskaan törmännyt tähän ongelmaan 2nd hand vaatteiden kohdalla... onkohan Turun kirppiksillä ollut lude-ongelmaa, tietääkö kukaan? 

nina n (Ei varmistettu)

Kivoja löytöjä olet tehnyt! Kadehdin tuota palmuasi, itse ostin samanlaisen kesällä ja nyt siinä on enää pari lehteä jäljellä... kertoisitko miten hoidat sitä? Kiitos etukäteen♥

Coco
Coco Sweet Dreams

Kastelen sitä niukasti, mutta säännöllisesti.... joskus laitan enemmän vettä ja joskus taas annan kuivahtaa (tai oikeastaan unohdan kastelun hetkeksi). Äitini opetti, että kasveille on hyvä antaa kerran viikossa jotain kasviravinnetta kasteluveteen sekoitettuna... näin mäkin olen tehnyt viime kesästä lähtien. Itse käytän Green Caren jauhetta, äitini käyttää Substralia. :D

Katja- (Ei varmistettu)

Heippa Coco, tuohon viimeiseen kohtaan(eli korvikset) voin antaa ihan puoluettoman mielipiteeni, että ne on mustakin aivan ihanat korut!! :) Kiitos teille niistä!
Tilasin sen hopeisen ja oon tykännyt tosi paljon käyttää sitä, mietin tosi pitkään, että tilaanko sen kivellisen korun(ja ehkä ihan pikkasen olisin sen enemmän halunnutkin), mutta käytän niin paljon hopeisia korviksia, että aattelin, että se hopeinen sitten käy muidenkin kanssa... (Ehkä jossain vaiheessa tilaan kuitenkin sen kivellisen vielä...)
Kivaa joulun odotusta! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi vitsi, ihanaa kuulla! Mulla on nyt just se kivellinen korvassa, se on ihanan siro ja aika huomaamaton, kaunis yksityiskohta, varsinkin kun pitää hiuksia kiinni.

Kommentoi