Hääjärjestelyitä

Coco Sweet Dreams

Ainakin snapchatin puolella olenkin kertonut, että olen hyvän ystäväni kaasona kesällä ja olen tässä jo ihan täysissä täpinöissäni suunnitellut häitä. Olen innokas juhlien järjestelijä, suunnitteluosuus onkin se paras kohta koko touhussa, jos minulta kysytään. Eräänä päivänä mietin pöytäkukkien värimaailmaa ja päädyin eukalyptyksen oksiin, joita värittävät valkoiset ja liki mustaan taittavat lilat kukat. Pöytäkimpuissa tullaan käyttämään lupiineja näiden papukaijatulpaaneiden sijasta. 

Kattoon tulee paljon diskopalloja, jotka tekevät kesäillan häistä vieläkin tunnelmalliset, innostuin niin tästä kuvasta. Kattoa kiertää vielä lukuisat juhlavalot, ai että! Toivottavasti teitä kiinnostaa hääjutut, sillä niistä on tulossa juttua vielä paljon lisää! 

/decoration plans for my friends wedding. I'm so excited!

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Eukalyptus on nyt ollut niin monessa paikassa esillä, että pakko saada noita oksia kotiinkin. Kauniita!

anonyyminina (Ei varmistettu)

Lupiini on ehkä kaunein roskakasvi ikinä ja tuo helposti näyttävyyttä pöytäkimppuihin. Olen eräissä häissä nähnyt myös kedonkukkasista kootut suuret kimput huolettomasti isoissa ruukuissa. Ne olivat myös upeat.

josha

Voi mahtavaa, itse oon kaasona ystävän syyshäissä joten kiinnostaa hääjutut ehdottomasti. Jatkoa odotellessa!

sla (Ei varmistettu)

Ihanaa saada vähän hääinspistä näin omia suunnitellessa. Muutenkin täytyy sanoa, että blogisi on ehdoton suosikkini, täältä löytyy aina inspiraatiota ja vinkkejä! :)

Kommentoi