Harmaa koti

Coco Sweet Dreams

 

Ihanaa iltaa!

Ollaan jo ihan syksyn ytimessä, kello ei ole vielä kahdeksaa, mutta ulkona on pimeää. Sen takia ostinkin tänään ison kasan kynttilöitä ja poltan niitä niin aamupalapöydässä, kuin iltapalalla. Toisin sanoen meillä palaa aina kynttilä, koska se vaan on ihanaa.

Ajattelin ilahduttaa teitä pitkästä aikaa lainakuvien kera. Harmaan sävyt kiinnostavat juuri nyt. Minun tekisi mieli maalata meidän kodin kaikki seinät harmaalla, kuten yllä olevassa kodissa. Tehosteseinistä en pidä, vaan kaikkien seinien pitäisi olla sitten harmaata, sävyt voivat toki vaihdella. Erityisesti hieman vihreään taittava harmaa on kestosuosikkini. Modernit (valkoiset) kalusteet tulevat niin eri tavalla esille, kun pohjavärinä on jotain muuta kuin valkoista. 

Marmoria näkee edelleen, uskoisin, ettei se tule väistymään vielä pitkiin aikoihin kuvioista. Onhan se nätti! Kuparisia hanoja, liesituulettimia, huonekaluja näkee nyt jokapaikassa. Kuvan kylppärissä näyttää olevan Volan hanat. Minuun on muuten iskenyt taas aika suuri remontoinnin kaipuu. Aika todellakin kultaa muistot! 

Kuvat: Per Jansson www.perjansson.se

/superduper beautiful and inspiratiol apartment <3

Kommentit

Asikaine
Asikaine

Mikä on remontoinnin kaipuu!!? ;D

Aaaaargh! 

<3

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehee! Saanko mä tulla teille muistelemaan? ;) 

 

<3

Asikaine
Asikaine

Tervetuloa, täällä on tuoreessa muistissa ja ensi vuonna alkaa hullu kellariurakka! ;)

Veera / Blond Boulevard (Ei varmistettu) http://blondboulevard.com

Mun vinkki on kyllä että jos maalaat harmaalla niin älä noin tummalla! Toi tummat seinät -juttu on ainakin täällä Tukholmassa ollut jo varmaan yli 10 vuotta pinnalla ja nyt kun katsoo sellaisten myynnissä olevien asuntojen juttuja joissa on tummanharmaat seinät, se tuntuu… no kaiken vanhan liittää aina ysäriin vaikkei se sitä ole, mutta siis joo toi kontrasti tummanharmaan ja valkoisen välillä tuntuu musta kyllä vähän vanhanaikaiselta anyways. Vaaleampi harmaa toimii paljon paremmin! #suomalaisenrehellinenmielipide :)

Aurinkoista viikonloppua! &lt;3

Kommentoi