Harmautta vastaan

Coco Sweet Dreams

Kävelinpä eilen autolle ja satuin katsomaan vaahteran kohdalla ylöspäin, aika raikasta. ♥

Tänään olen miettinyt paljon värejä, haluisin tuoda tulevaan kotiin jotain pientä väriläiskää.Siellä tulee olemaan melkoisen valkoista. Ihastelin juuri stylen Veeran kylpyhuonetta, todella taidokkaasti toteutettu yhdistelmä, kannattaa tsekata tästä! Valkoista marmoria ja rohkeaa pistaasin väriä. Jätte bra!

Terkkuja Ruotsiin ja pidetään mieli värikkäänä.

Kommentit

ripsu (Ei varmistettu)

Ostatteko ja teetteekö vain uutta tulevaan kotiinne.

Coco
Coco Sweet Dreams

ripsu, suurilta osin laitetaan paljon uusiksi. Halutaan tsekata/varmistaa että vanhassa talossa on kaikki kunnossa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Taidokaasti toteutettu tuo mainitsemasi Veeran kylpyhuone, mutta tuo väriyhdistelmä ei mielestäni toimi ollenkaan. Marmorin kaunis sekä ylellinen pinta ja tuo vihreä sävy joka kuuluu mielestäni pikaruokaketjujen wc-tiloihin ei vaan toimi yksityisessä kodissa. Tosin mielipiteeni on vain oma näkemys :)
Jos itselläni olisi kyseinen pesuhuone, niin kalusteiden väri voisi olla vaikka musta tai venge jos ei tuttua valkoista haluaisi ja tumma antaa aina ryhtiä muuten vaaleaan tilaan.

Netta-Natalia

Tosta kylppäristä tuliki mieleen, että oisit varmasti tykänny Tukholman Nobis hotellin kylppäreistä. Ne oli jumalaisen kauniit, jopa ite tykästyihin niihin hurjasti, vaikka en niin paljoa marmoripintaa ite käyttäis. Harmi ettei tuolla hotellin sivuilla ollut kunnon kuvia kylppäristä.

Elisabeth (Ei varmistettu)

Ihana kaunis kuva!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi