Hei, hei kaupunkikoti!

Coco Sweet Dreams

Me täällä vuokra-asunnossa pakkaillaan ihan kauheesti. Monta (kymmentä?) laatikkoa on jo pinossa, matot rullalla ja lisää pakkaillaan, sillä huomenna muutetaan suurinosa kamoista. Me joudutaan muuttamaan vähän keskeneräiseen kotiin, mutta täytyyhän tässä hommassa joku deadline olla.

Olisi muuten aika ihanaa omistaa kaupunkikoti jokirannasta ja sitten koti maalta. Ehkä me vielä joskus muutetaan keskustaan, mutta nyt nautitaan maaseudun rauhasta. Omakotitalo on niin mukava lapsille, varsinkin kesällä. On piha missä juosta paljain varpain ja minä saan toteuttaa itseäni puutarhahommissa. Mitähän siitäkin mahtaa tulla? En ole mikään viherpeukalo, mutta sisua riittää.

Mies laittoi päivällä kuvaa meidän tulevasta saunasta - siitä tulee ihan huikee! Me valittiin sinne tuijaa, voin laittaa vähän tilannekuvaa viikonlopun aikana.

Nyt unta ja hyviä sellaisia.

Mahtavaa viikonloppua!

(Vimppa kuva viime keväältä, äitienpäivän tienoilta. Silloin oli jo aika vihreää. Kiva!)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mukavaa muuttoa maalle ja jään niin kaipaamaan kauniita kuviasi Turusta - niiden kautta olen aina kuin itsekin vieraillut Turussa. Uskon että blogisi saa uuden hienon näkökulman maalle muuton kautta ja ihanaa on ajatella autolla ajelua kesäisessä maisemassa halki niittyjen ja järvien. Aurinkoista maaliskuuta ja onnea uuteen pieteetillä remontoituun 70-80 luvun kotiin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin kyllä tulee ikävä noita sun Turku kuvia mutta aaah pian niitä livenä katselen turkulaisena Kaskenmäeltä kaupungin suunta ja pääsen kävelee Auranjoen varrelle...voi kun tulisi huhtikuu <3
Hyvää muutontäyteistä viikonloppua sinulle.. me matkaamme kohti pohjoisen mummolaan hiihtolomaksi.
Valoa ja iloa päiviisi..
-Hilla
p.s... sit ne "lounasrehevit" Paniniissa...

whitelily
White Lily

Voimia muuttoon! Keskeneräisyyttäkin kestää, kun lopputulos on varmasti ihana =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!
Voisitko muistuttaa mistä tilasit sen ihanan DVF:n pussilakanan ja miten se nettikauppa toimii? Pitääkö se ostos maksaa suoraan vai tuleeko maksu erikseen? Kiitos vastauksesta etukäteen! :)

-Niina

Coco
Coco Sweet Dreams

Vastailen pian muillekkin mutta nyt nopsaa eka Niinalle. Tilasin pussilakanan Amara nimisestä nettikaupasta, maksoin muistaakseni kortilla sen heti. Siihen tuli toimitusmaksut sun muut päälle ja tilaus tuli kotiin ihan muitta mutkitta. Ei ollu mitään ongelmaa sen kanssa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin! Myös meidän uuden kodin saunasta löytyy tuijaa, olemme tykänneet kovasti :)

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://modernistikodikas.blogspot.fi

Edellinen vierailija olin siin minä, Kerttu ;) Vieläkun muistaisi kirjautua, heh.

http://modernistikodikas.blogspot.fi

Kommentoi