Helppo lohi-ceviche

1D4F5308-3022-40E1-A060-5ED52F615CD0.jpeg

Tein viikonlopun kunniaksi lohi-cevichea, jonka opin tekemään jo useampi vuosi sitten, kun ystäväiseni Suvi oli kyläilemässä. Oli paahteinen päivä ja istuimme silloisen taloni takapihalla shampanjalasit käsissämme ja nautimme olostamme sekä lohi-cevichestä.

Tämä ohje on vähän muunneltu silloisesta ja tämän valmistaminen onnistuu käden käänteessä. Pikaceviche!

200 g lohifileetä

4 rkl öljyä

1 rkl raastetun sitruunan kuorta ja mehua

1 rkl raastetun limen kuorta ja mehua

 

1 salottisipuli

1 dl majoneesia

1 rkl piparjuurta raastettuna

4 sardellifilettä

rucolaa

mustapippuria

Leikkaa lohi superohuiksi siivuiksi tarjoiluastiaan. Sekoita öljy, hedelmien mehu ja raastetut kuoret. Sivele seos lohisiivujen päälle. Leikkaa salottisipuli ohuiksi renkaiksi. Mausta majoneesi piparjuurella. Koriste annos sardellifileillä, sipulirenkailla ja rucolalla. Pinnalle mustapippuria myllystä. Tarjoa piparjuurimajoneesin kera. Juomaksi sopii hyvin kuiva prosecco tai rosé. 

 

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.