Hengissä ollaan

Coco Sweet Dreams

Ei vitsi mikä viikonloppu, tosi upee! Hymyilin eilen koko päivän, aamusta iltaan. Tytöt; Sofie ja Char tulivat Turkuun piipahtamaan ja tapasin myös suloisen Monan. Viikonloppuuni on mahtunut niin jazzbrunssia, shoppailua kuin yhdet häätkin. Ihan vallan kivaa.

Kiitos paljon tytskeille kun tulitte tänne Turkuun piipahtamaan, kiitos mummille & ukille lastenhoitoavusta ja kiitos ihanalle hääparille ikimuistoisista juhlista. Päkiät ovat ihan kipeät tanssimisesta.

Kommentit

Anselmiina (Ei varmistettu)

Ihana laukku sinulla! Se on aiemmin jäänyt minulta huomaamatta, jos on edes kuvissa esiintynyt. Mistä tuollaisia saisi itselleen?

Coco
Coco Sweet Dreams

Anselmiina, ostin sen Turun Zaran alennusmyynneiltä - noin pari viikkoa sitten. Se on hirmu iso, minulle just passeli. :)

-I- (Ei varmistettu)

Oli kiva nähdä eilen Koodissa, kun tulitte tyttöjen kanssa pikaisesti moikkailemaan minua ja Suvia :) Osuikin monta bloggaria samaan aikaan paikalle!

http://lifeanddecoration1.blogspot.fi/

suvi m
suvi m

Ihanaa, että satuit ottamaan kuvan tuosta mahtavasta magneettitaulusta! Ihastuin siihen ihan täysillä, mutta unohdin ottaa kuvan. Ajattelin koittaa tehdä itse taulun tuollaisella kuviolla - magneettitauluja meillä on jo niin monta.

Oli tosi kiva pikatreffata! :)

Maki (Ei varmistettu)

Ihanaa että pääsitte mukaan juhliimme! <3 Oli kyllä tosi onnistunut ja hauska ilta! :) Nähdään taas pian!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat ballerinat :)

Kommentoi