Henna huoleton

Coco Sweet Dreams

1. Kuljen usein ilman sukkia.

2. Leikkaan itse hiukseni. On ihanaa käydä kampaajalla, mutta pidän huolettomasta lookista ja viimeistään, kun luin kirjan "How to be Parisian" ajattelin, että on ihan ok, jos leikkaa itse hiukset.

3. Vaadin itseltäni tai itsestäni aika paljon mikäli tahdon jonkin asian käyvän toteen. Harvemmin pyydän apua, vaikka se olisi monessakin asiassa suotavaa... ihan vakasti ajateltuna, se olisi joskus paikallaan, jotta en teloisi itseäni sellaisissa raskaissa hommissa.

4. Olen ehkä joskus yöpaidassa ihmisten ilmoilla, mutta näytän useimmiten ihan siedettevältä. En voi sietää sievistelyä, enkä aiheesta vähän poiketen; ylipitkiä rakennekynsiä, jotka hankaloittavat elämää. 

5. Vaatekaappini on täynnä kauniita alusvaatteita, mutta vajavainen mitä tulee parillisiin sukkiin (lue kohta 1.)

6. Olen huono ostamaan niitä "vaatekaapin kulmakivet" -vaatteita. Juhlamekkoja minulla on monia.

7. Olen todella vaatimaton, minut on todella helppo yllättää ja saada iloiseksi. Johtunee omista vanhemmista, sopeudun tilanteeseen kuin tilanteeseen mukisematta. En tarvitse paljoa ollakseni tyytyväinen. Sekaisesta kodista tulen kyllä ärtyneeksi, siihen ei auta muu kuin agressiivinen siivous, erityisesti imurointi :)

Kertokaa te jotain itsestänne! 

Kuva: Ville Lahtinen

Kommentit

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Ihana postaus - ja wow mikä kuva! <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos <3 ...ja kiitos kuuluu kuvaajalle. :) 

Tasaraita

Olen aika suorapuheinen ihminen. Tarkoituksena ei koskaan ole loukata, mutta joskus asioiden rehellisesti sanominen kyllä saa aikaan sen. Inhoan teeskentelyä. Pyrin olemaan aina ajoissa. Ajattelen, että mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. En myöskään itse tykkää odotella muita. Minusta myöhästely on huono ja välinpitämätön tapa, jolla viedään toisten aikaa.

Innostun asioista todella herkästi ja näytän kyllä sen. Halaan ja suukottelen jatkuvasti niitä keitä rakastan, kerron sen myös heille joka päivä.

Olen ihminen joka käy nopeasti toimeen eikä kauaa jaarittele asioiden kanssa. Jos tehdään niin sitten tehdään.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuulostat ihanalta ja välittävältä tyypiltä, sellaiselta, että olet läsnä hetkessä, se on hienoa se. <3 

Tasaraita

Voi että, kiitos. :) Tulipa hyvä mieli tuosta kommentistasi. :)

Margemuori (Ei varmistettu) http://www.magicpoks.fi

No IMUROINTI!!!! Mulla on tähän sanottavaaa!!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kenttä on vapaa. <3

Walssy (Ei varmistettu)

Kun tulen töistä kotiin, en saa rauhaa eikä kukaan muu saa ruokaa ennen kuin olen 1) pedannut sängyt, 2) laittanut tiskit ja 3) raivannut tavarat niille kuuluville paikoille. Tähän menee noin 15-30 minuuttia aikaa riippuen siitä kuka on lähtenyt kotoa viimeisenä. Mainittakoon, että meillä on ruoka yleensä lämmitystä vaille valmis, joten kenenkään ei tarvitse nähdä nälkää kovinkaan kauan. Mutta nämä asiat vain on pakko tehdä. En vain voi rauhoittua ja rentoutua ennen kuin nämä on tehty.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, mulla on ihan sama. En voi rentoutua, ennen kuin tietyt jutut on tehty. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Määkin leikkaan itse hiukseni! Oon viimeks käynyt kampaajalla vuosia sitten, koska silloin vuosia sitten lopetin myös värjäyskierteen, eikä sen jälkeen ole tullut mentyä. Ja sukattomuus myös on jees. Musta ois ihanaa olla aina huoliteltu, mutta jotain vikaa mulla on geeneissä, koska aina repsotan jostain kohtaa. :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Jesh, onneks löytyy kohtalotoveri.  Ois kyllä ihanaa olla tip top, mutta sellainen pieni boheemius on toisaalta ihan jees ja mielenkiintoisempaakin. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen sottapytty eikä koordinaatikykyni ole kovin hyvä. Tänään esimerkiksi töissä tiskasin eväsrasiaa ja jotenkin onnistuin roiskaisemaan mekon etumuksen täyteen saippuavaahtoa. Tästä syystä käytän harvemmin valkoisia vaatteita vaikka ne onkin tosi kauniita. Myös kotona olen aikamoinen sottapytty ja en jaksa imuroida kauhean usein. Keittiön pitää silti aina olla siisti koska tykkään kokkaamisesta. Mielestäni kukkia ei voi ostaa sotkuiseen kotiin, joten siivoan usein vaan sen takia, että voisin ostaa kukkia. Olen suorapuheinen. En tykkää teeskentelystä enkä sellaisista tyypeistä jotka on olevinaan hienompia kuin ovat. Minulla on aika huono ja ajoittain lapsellinen huumorintaju. Yhden työkaverin mielestä "pieru" on loukkaava ja ruma sana. Meistä ei tullut ystäviä. Olen nopea käänteissäni ja sopeudun nopeasti uusiin tilanteisiin, vaikka olenkin vähän ujo uudessa porukassa enkä osaa smalltalkia. Olen myös nopeasti valmis lähtemään enkä tykkää odottelusta. Mieheni kanssa kinataan ihan ehdottomasti eniten siitä kun hän on hidas lähtemään ja minä en jaksaisi odotella.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei monta samaa juttua! Mulle kans aina sattuu ja tapahtuu. :D 

Kommentoi