Hetki ennen yöunia

Coco Sweet Dreams

Meillä on ainakin päivisin aikamoista härdelliä. Arvostan ihan kamalasti rauhallisia iltoja ja sitä omaa aikaa. Minulla on tapana ottaa lämmin suihku, jonka jälkeen puen pehmoisen yöppärin ja menen sänkyyn lukemaan. Ojennan lakanat ja pujahdan peiton alle lukemaan. Nyt olen lukenut vain kevyitä muotilehtiä ja sisustuslehtiä. Lehtipinostani löytyy tällä hetkellä Harper`s Bazaar, Elle Decoration, Styleby ja saksalainen  Schöener-Wohnen.

Hei, heittäkää joitain kivoja lehtivinkkejä kommenttiboxiin!

I would like to know what is your favorite magazine?

Kommentit

Harmaafuksia (Ei varmistettu) http://harmaafuksia.blogspot.fi/

Heipsan ja hyvää yötä :)
Suosittelen Living Etc. lehteä. Siinä on kivoja tunnelmia. Olen jo vuosia ahminut sen lehden sivuja. Uusin tuttavuus parin kuukauden takaa olisi: The Simple Things-niminen lehti! Aivan ihana sekoitus kaikkea inspiroivaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksii! Minun pitäisi olla jo sängyssä lehti kainalossa. :) Living etc on tuttu mutta toi the simple things ihan uusi tuttavuus, kiitos paljon vinkistä! <3 Hyvää yötä! :)

Bambis (Ei varmistettu) http://bambislifestyle.blogspot.fi

Meillä vielä opetellaan iltarytmiä, joten tällä hetkellä oma aika on vielä kortilla..Ulkomaiset muotilehdet ovat minun mieleeni. Tilasin juuri muutaman, sillä hullaannuin kun löysin paikan mistä sai tilattua vuosikertoja ilman kalliita välikäsiä. Kannattaa kurkata lehtikeskuksen tarjonta. Tilasin itselleni marieclairen ja elle uk:n.

Liv
Päiväuniaika

Jaaaaaa pitäisköhän teidän nyt (tyhmälle) kertoa, mistä te hamstraatte noita ulkomaisia lehtiä? Kävi nuo yllä mainitut The Simple Things ja Living Etc. kiinnostamaan :)

Macaron murusia (Ei varmistettu)

Heippa hei, minäkin löysin viime syksynä tuon The Simple Things -lehden ja on kyllä kiva lehti :) Aluksi ostin muutaman numeron - ovat niin nättejä, että koristavat kauniisti lehtipinon päälimmäisenä. Sittemmin siirryin kuitenkin tilaamaan ko. lehden iPad-versiota ja uusin numero ilmestyy iPadin lehtihyllyyni aina ajallaan. Suosittelen kyllä ko. lehteä - on varmasti "cocomainen" :) Ihanaa viikkoa sinne! P.S. Teille tulee aivan iiiihana talo!!

Valentine

Mä tykkään LivingEtc:stä. Siinä on kaikkea kivaa ja saa uusia pieniä ideoita. :) Englanninkielisiä tykkään lueskella minäkin, mutta esim. saksan- ja ranskankielisiä en osta, koska en ymmärrä tekstejä (vaikka molempia kieliä hiukkasen oon joskus taitanutkin) - ärsyttäis jos löytyis joku kiva juttu, mutta sit ei ymmärtäis siitä mitään. :D Näistä suomalaisista eniten kivoja juttuja on mun mielestä ehkä Dekossa. Sain jostain Meidän Talo lehden ja siinä oli ihan oikeesti hurjasti hyödyllistä tietoa liittyen rakentamiseen ja remontoimiseen - tykästyin siihenkin. Ja noi muut on sitten sitä silmäniloa. ;)

Tykkään tosta sun rennosta nutturasta! :) 
 

(Ei varmistettu)

pystyykös sun vanhaa blogia enää lukemaan? en löytänyt sitä enää :/

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

Englannissa asuessa tuli kokeiltua melkein kaikkia. Living Etc. on hyvä, mutta myös englantilainen Ideal Home on kiva. Varsinkin, kun varmaan noi remonttijutut kiinnostaa. Siinä on aina paljon ennen/jälkeen projekteja. Muotilehdistä englantilainen Red on tosi hyvä. Kauniit muotisivut ja jotenkin lähestyttävämpi kuin esim. Vogue, jonka sivuilta aika harva voi pukea mitään päälleen. Ja InStyle on aina varma valinta. Toivottavasti pääset nukkumaankin joskus kaikkien näiden uusien lehtien lukemiselta. :)

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Itse luen Elle Decorationia, Dekoa ja Art &amp; Decorationia. Jälkimmäisen paperilaatu huononi juuri ikävästi, omen lukenut lehteä vuosia ja se oli tosi harmi. Kirjahylly pursuaa..

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Ps. Löysin juuri äsken sinut instagrammista. Kivoja kuvia ja tunnelmia. t Hanna

Vierailija (Ei varmistettu)

Elle Decor, Divaani, Vanity Fair ja US Vogue. Minä otan lehdet aina mukaan vanhemmille (Turkuun), jossa isoäiti hoitaa lapsia ja minä juon shamppista ja luen lehtiäni :) Kerran kuukaudessa, kiitos. Kotona ei ole ikinä lehdille aikaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nätti kampaus, voisitko tehdä siitäkin videopostauksen?

Coco
Coco Sweet Dreams

Bambis, tsemppiä iltarytmin löytämiseen! :) täytyy kurkata, toisaalta pidän siitä että saan itse ostaa kaupasta lehden, fiiliksen mukaan. 

Liv, monet lehdet tai ehkä kaikki pystyy lataamaan myös ipadille/koneelle, mutta onhan sellainen aito lehti kivempi.

Macaron murusia, kiitos murunen! Lueskelin jo vähän näköislehteä, ipadilla on tosiaan helppoa ostaa noita lehtiä.:)

Valentine, mä vast hetki sitten löysin noi saksalaiset lehdet, koitan myös harjoitella ruostunutta saksaani, onneks tuossa shöener wohner lehdessä on myös käännetty englanniksi osa jutuista. :) living etc on tosiaan kiva, just mun tyylinen, kuin myös sinunki. :)

vierailija, joo, olen siirtänyt sen wordpressiin, nyt kuvien näkemisessä on vähän ongelmia. Ne kun ovat teknisesti toisen portaalin joissain tiedoissa... Ohjautuu sitä kautta. Yritän saada korjattua, onko sinulla jokin vanha postaus jota kaipailet, sen saan helposti siirrettyä tänne Lilyyn.

elisa, ideal home-uusi tuttuvuus taas. Kiitos! :) löytyisköhän sitä stockalta, sieltä kun löytää kaikkea. täytyy tehdä koostepostaus näistä kivoista lehdistä! :)

vanha sininen, voi harmitus. Tuttu juttu toi "kirjahylly" pursuaa... En tohdi heittää yhtään kivaa lehteä roskiin, niihin on kiva palata.

Vierailija, aivan mahtava idea! Tämän kyllä laitan muistiin. :))

Vierailija, olen joskus tehnytkin. Se löytynee jostain YouTubesta...  Täytyy etsiä se sinulle.

cerisier (Ei varmistettu)

Ruotsalaiset Plaza ja Sköna hem. Itse tykkään muoti- ja sisustuslehtien seurana lueskellä välillä terveyspainotteista Zestiä (jossa kyllä myös esim. kosmetiikkaosio aina).

W/ love from me 2 you

The Simple Things, josta olikin jo maininta, on aivan ihana ja mielestäni erilainen lehti, kuin mikään muu..siitä tulee vaan tosi hyvä mieli. Ihan pian (olisko ollut 24.1.) ilmestyy uusi numerokin!

Turusta löytyy helpointen Stockan herkusta. Akateemisessakin niitä pitäisi olla, mutta itse en (edes myyjän avustuksella) ole siitä lehtimäärästä koskaan löytänyt...mieheni tosin kerran löysi,kun oli halunnut ilahduttaa mua..ihme juttu!

 

Kommentoi