Hetki talolla

Coco Sweet Dreams

"Cherish the moment"

Oli sateinen ja vähän tylsähkö iltapäivä, joka muuttui kuitenkin viipyilevän lämpimäksi ja herkulliseksi heti sen jälkeen, kun pyysin kaverini ensimmäistä kertaa talolleni vierailulle ja hain työmatkan varrelta sushia yllin kyllin syötäväksi.

Nappasin vanhempieni luota mukaani kynttilöitä, vilttejä ja tarpeellisimmat ruokailuvälineet. Ladoin keskelle tyhjää olohuonetta pari neliötä lattiaa* ja siinäpä meidän oli hyvä olla kaiken keskellä. Fiilistelin millaista on nyt sitten syödä ensimmäinen illallinen omassa talossa. Kuuntelin, kuinka musiikki kantautui seinistä ja miltä rankkasade kuulostaa juuri siinä talossa. Millaista on istua valitsemallani lattialla ja miltä oikeasti kaikki tuntuu. Ihan mahtavalta!

Loppuilta meni vain oleskella ja sivusilmällä jalkapalloa seuraten.

Omakotitalossa asumisen yksi parhaimpia puolia on se, että musiikkia saa kailottaa milloin tahansa. On ihan ok tanssia, pomppia ja pestä vaikka pyykkiä keskellä yötä. Ovesta pääsee suoraan ulos kasteiselle nurmikolle ja takapihalta löytyy tuoreet marjat ja hedelmät suoraan puusta.

Lattia valikoitui *Tarketin valikoimasta ja sain siitä alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. Kyseessä on laminaatti, mutta siitä huolimatta se ei näytä mielestäni yhtään muoviselta eikä kiiltävältä, vaan arvokkaalta ja taloon juuri sopivalta. Kalanruotolattiat ovat juuri nyt kovin muodikkaita, eikä se ole minulle tärkeää, paljon tähdellisempää on klassinen ulkonäkö joka palvelisi mahdollisimman pitkään ja kestäisi katsetta vuosikausia.

Kertakaikkiaan ihania tälläiset spontaanit vapaaillat. Sisällä ja varsinkin silloin kun sataa ropisee. Suosittelen tätä musiikkilistaa vaikkapa tälläisiin hetkiin.

Nauttikaa!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea uudesta poikaystävästä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä tässä ihan sinkkuna eletään. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipas yllättävää mutta niin mielenkiintoista - siis se että päädyit laminaattiin! Itsekin tässä pohdin lattiaa ja laminaatti houkuttelisi sekä hinnan että lapsiperhe-elämän kestävyyden puolesta. Toistaiseksi laminaatilla on ollut todellakin sellainen muovinen fiilis ja olo, mutta kuvien perusteella näyttää tosi hyvältä. Odottelen lisäpostauksia lattiasta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla ja samaa mieltä. Tykkään tosta lattiasta todella paljon. <3

Lami (Ei varmistettu)

Meillä on molempia ja laminaatti ei ole yhtään muovinen tms moni meillä käynyt on sen parketiksi katsonut

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, ei yhtään huono vaihtoehto. <3

Kommentoi