Hetkiä@Instagram

Coco Sweet Dreams

Heippa ihanuudet!

Minulla on ollut aika vauhdikas päivä ja odotan jo innolla huomista. Pääsen taas talolle siivoushommiin. Se on niin kivaa, kun saa omaa tulevaa kotia laittaa kuntoon. Voi kun sais laittaa sisustuksenkin heti kerralla kuntoon, nyt meidän täytyy hoitaa remppa (tietty) ensin ja siiten ajan kanssa katsoa huonekaluja ja mitä tulee mihinkin, jos tulee. Mieluiten väljää kuin liikaa ja vain harkittuja juttuja. Ei liian muodikasta, minä kyllästyn liian erikoisiin huonekaluihin.

Jos hyvin käy, niin nappaan taas kuvia talolta. En ole siellä parinä päivänä käynytkään, miltä mahtaa näyttää.

You can find me in Instagram. See U!

Kommentit

Linduschka (Ei varmistettu)

Innolla odotan enemmän kuvia teidän uudesta kodista. Todella suurella innolla! :) Mistä nuo ihanan näköiset farkut muuten on? Tai minkä merkkiset/malliset? Mulla olisi kivat farkut etsinnän alla.

kukkuu (Ei varmistettu)

Uuden tuolin olet saanut - uuteen kotiin vai terassille?;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Linduschka, kiva kuulla! Farkut on Lindexiltä, on aika uudetkin. 

Kukkuu, joo, tuoli on ollut unelmissa jo pitkään. En vielä tiedä, ehkä olohuoneeseen noita pari. Kesällä sit voi viedä terassille... Fiiliksen mukaan.

Omenainen

Se on mahtava tunne kun tavarat lopulta purkautuvat "lahjapaketeista". Jännä nähdä jatkoa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heip! Ihanalta näyttää noi sushit, ihan rupes tekemään noita mieli! Kivat farkut, just rennot! Olen yrittänyt löytää lindexiltä farkkuja, mut koot ovat farkuissa aika väljiä. Tammikuussa sovitin yhtiä, mut heidän pienin (?) 26? oli huonosti istuva ja reisistä/pepusta väljä :(. Saako kysyä, onko noi sun mitä kokoa kun mietin, et onko pienempiäkin kokoja... Ihanaa weekendiä!!

Pirita

Ihania kääröjä avattavana pian, ja hellyyttävin on tuo piskuinen käärö tuolla aiemmassa postauksessa, jossa muistelit vuodentakaisia aikoja. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ajjettä! Ooksä muuten päättäny vielä ruokapöydän tuoleja? Tuli mieleen boconceptin londonit, tykkäisitköhän??? :=)

Coco
Coco Sweet Dreams

Omenainen, ihan hassuu et about parin viikon päästä me jo asutaan talolla. <3

Vierailija, mulle istui tosi hyvin, mul on aika leveä lantio. Koko on 26/32, oon vast pari kertaa käyttänyt, saa nähdä miten ne sit käytössä venyy jne.

Pirita, kiitos! :)

Vierailija, en ole vielä. Täytyy sit ajan kanssa miettiä... Muurahaistuolit on mun unelmissa ainakin... 

Kommentoi