Hetkiä@Instagram osa 4

Coco Sweet Dreams

Muutamia Instagram kuvasia viime päiviltä. Kotona on vihdoin elävää musiikkia, me saatiin piano ja tuolla se nyt on - paraatipaikalla. Olen soittanut sitä jo monta kertaa, pojan lempparia Robinin Frontside Ollie on rimpauttettu jo kymmeniä kertoja. Piano on vanha, 70-luvulta ja sopii tietysti tähän saman aikakauden kotiin. Laitoin pianon päälle Kartellin Take-valaisimen, tosi kivasti sopii tuollainen moderni yhdistettynä vanhaan.

Nopeesti se viikonloppu taas hurahti... on se ilmoja pidellyt.

Kommentit

Sulla on aina niin suloisia kuvia! <3 Sain vihdoin ja viimein Istagramin asennettua käyttöön, vaikuttaa aika koukuttavalta puuhalta.. :)

Hilla2 (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Ja aivan upea tuo tytön huoneen tapetti! Olisikohan siitä postaus tulossa? :)

Nimetön (Ei varmistettu)

Tosiaan sopii hienosti Take-valaisin pianon päälle. Meillä on samannäköinen piano kotona ja miten se ei miellytä silmää yhtään. Varsinkin, kun on ne kaikki soittokirjat on siinä päällä ja marakassit ja tamburiinit ja huuliharput... Niille kun keksisi jonkun kivan (huomaamattoman) säilytysratkaisun!

sarr (Ei varmistettu)

Nyt mä vihdoin raaskin pistää tilaukseen sen mini peace korun. Oli tehtävä päätös uuden korun tai uusien ballerinojen välillä :) Toivon että se pääsee kovaan käyttöön ja on rakas :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Adalmina, kiitos kultainen. Täytyykin mennä heti tsekkaa teitsin insta-tiliä ja alkaa seurailemaan.

Hilla2, kiitos! <3 Joo, mä yritän saada huoneeseen vielä lapsuudenkodista sellaisen sängyn/sohvan... pientä viimeistelyä ja järkkäilyä vielä edessä.

Nimetön, joo, pianon päälle tuppaa kerääntymään aina kaikenlaista. Elämä saa näkyä. ;)

sarr, toivotaan näin. Sen inspiroimana mulla on nyt samantapainen koru kultaisena. Tykkään niin tuollaisista pienistä ja siroista koruista... <3

Kommentoi