Hihat ylös

Coco Sweet Dreams


 

Vaatehuoneestani löytyy rivi vitivalkoisia kauluspaitoja; materiaaliltaan pellavaa, puuvillaa ja silkkiä. Valkoiset silkkipaidat ovat suosikkejani, ne laskeutuvat niin kauniisti. Kauluspaita on se vaate, johon pukeudun melkein päivittäin, turvaudun liiankin usein tuttuihin vaateparsiin. Toisaalta näin se oma tyyli muotoutuu ja siitä sinut tunnetaan. 

Uusimmasta lokakuun Trendistä löytyi eräs simppeli vinkki kauluspaidan pukemiseen: kääri hihat niin, että ne osuvat samalle tasolle kuin ala-osan vyötärönauha. Tällä on kokonaisuuteen suuri vaikutus. Itse käärin myös bleisereiden, väljien villakangastakkien ja neuleiden hihoja alinomaa, paljon rennompi tyyli tällä tapaa missä menetkin.

x

/silk shirt from Zara, skirt from Gina Tricot, shoes from Stella McCartney

Kommentit

kateliini (Ei varmistettu)

Tosi nätti asu ja kiva käärimisvinkki!
Täytyypäs kokeilla nostaa omaa rullaustakin vähän ylemmäs. Muutenkin hyvä kokonaisuus vaikka luonnonvalkoisen (?) ja puhtaan valkoisen yhdistelmä ei heti tulisi mieleen. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kiitos. <3 Mä yhdistan usein valkoisen eri sävyjä, mun mielestä se on aika nätti. :)

Smpiksukka (Ei varmistettu)

Hei, ihan toisesta asiasta. Pääsin viimein näkemään tuon meriheinämaton livenä.. Ja petyin! Jäi kauppaan. Terassille sen voisin kuitenkin ehkä hankkia. Sisäkäyttöön se vaikutti kuitenkin jotenkin epämiellyttävältä, kudonta oli ainakin esillä olleessa mallissa huono. Kaunishan se on, mutta käytännöllisyys ei vakuuttanut. Miten sulla on sisätiloissa toiminut?

Coco
Coco Sweet Dreams

Sinnerlig-matto on tosi kiva terassilla, mutta ei se tosiaan ole ihan käytännöllinen sisätiloissa. Päätin nyt kokeilla mattoa hetken kotona paremman puutteessa... ostin se alle sellaisen huovan, jotta matto pysyy paikallaan. Matosta lähtee tosi paljon heinänpalasia, se on ehkä suurin syy, miksi se on vähän huono sisälle. Kesää odotellessa. ;)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Olen jo vuosia käärinyt hihani niin kauluspaidoissa, bleisereissä kuin muutenkin - rakastan 3/4 -hihaisia paitoja! Olen lyhyt ja hiukan tukevampi ihminen, joten ne tuovat sitä freesiyttä ja rentoutta lookkiin jota kaipaan :)

hanna
www.hannamariav.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama täällä, freesiys ja rentous on mullakin se tärkein kriteeri. :)

Sunday
We love sundays

En olekaan koskaan ajatellut, että hihojen käärimisellä olisi noin suuri vaikutus :) Täytyy kokeilla!

Coco
Coco Sweet Dreams

Niinpä, mun mielestä toi oli niin hyvä vinkki! :)

Kommentoi