Hiukset tykkäävät

Coco Sweet Dreams

Olen viettänyt hemmotteluviikkoa ilman mitään sen kummempaa syytä. Kasvohoitoja, ripsienpidennystä, kynsien lakkailua ja hiustenhoitoa. Kokeilin tuollaista öljyä hiustenlatvoihin ja let me tell you - latvat sitä rakastavat! Oma öljyni on KICKS -liikkeestä ostettu, tuoksuu vähän miehiseltä, mutta eikai se ole huono juttu.

Hiusten on hyvä antaa levätä - olen juossut ponnari päässä jo usean päivän tekemättä niille mitään. Hiustenkunnosta huolestuneena päivitin myös tarrarullat sellaisiin samettipintaisiin, jotka eivät revi hiuksia.

Muistakaa levätä, relata ja voida hyvin! Me lähdetään tytön kanssa ulos rullailemaan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana muistutus levon ja itsensä hemmottelun (huolehtimisen) tärkeydestä :)
Kiitos!

I May Say (Ei varmistettu)

Hei hemmottelijanainen, millaisista tarrarullista on kysymys (ja mistä niitä saa)? Itsellä on käytössä sellaiset repivämalliset?

Itsellä tänään vuorossa mani-pedikyyrit, jahka pikkuinen nukahtaa. Sitten taas jaksaa hiekkalaatikoilla paremmin :-)

Jatta (Ei varmistettu)

Hyvä muistutus tuo rullien päivitys, sillä olen jo jonkin aikaa etsiskellytkin mutta en ole vielä kivoja rullia löytänyt. Miten nuo mainitsemasi samettipintaiset, täytyykö ne laittaa kiinni jollain piikki jutsakalla?

Öljyhoitona käytän itse satunnaisesti luomu kookosöljyä hiuksiin tunniksi-pariksi jonka jälkeen pesu normaaliin tapaan ja ai että kuiva päänahka sekä latvat tykkää :) Kiva tuote sillä sitä voi myös syödä :)

Hemmottelua sekä lepäilyä..oi sitä tarvitsee, niin jaksaa taas.

Aurinkoista viikonjatkoa sinne :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, se on tärkeää kyllä. Varsinkin pienten lasten äideiltä se monesti unohtuu, kun on tärkeämpää hommaa.

I May Say ja Jatta, näistä rullista on kyse - löytyi stockalta ja pitää kiinnittää sellaisilla mustilla piikeillä:

p5058916.jpg

painavat enemmän kuin tarrarullat, mutta kyllä ne ajavat asiansa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ja hei, kookosöljyä lähtee kyllä tämä tyttö ostamaan seuraavaksi. Olen kuullut paljon kehuja. Kiitos Jatta!

Nasu (Ei varmistettu)

Tällaisen laiskan föönailijan tukka pysyy kunnossa ihan itsestään, mutta kun joskus jaksaa itseään laittaa, niin se kyllä tuntuu niin piristävältä. Voi kun pian sais lakattua varpaankynnet - nyt ei just taivu ison mahan takia ;) Huomasin kuvasta, että sulla on tosi kauniit imetysliivit eli ei mitkään tylsät pitsittömät mustat tai valkoiset. Mistähän noi on hankittu? Kauniit alusvaatteetkin ovat mielestäni itsensä hemmottelua parhaimmillaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Nasu, näin on! :D Olen tilannut ne Ruotsista... täältä:http://glammom.se/ noin vuosi sitten. Olin muistaakseni silloin eka suomalainen joka sieltä tilasi. Muutaman sähköpostin vaihdettuani sain ihan ongelmitta liivit tilattua tänne Suomeen. Suosittelen, aivan mahtavia liivejä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin nauratti, kun ensin luin tämän (http://www.lily.fi/juttu/miksi-aiti-ihmiset-ovat-niin-arsyttavia ) ja sitten sinun juttusi. Todistetusti, äiti ihmiset huolehtivat myös ulkonäöstä, toisin kuin jutussa väitetään.

Coco
Coco Sweet Dreams

Heh, ennenkaikkea mua on alkanut ärsyttämään sana äiti-ihminen vaikka sitä itsekkin olen käyttänyt tuossa profiilikuvauksessa. Äitejä ja isejä on erilaisia - eikä pitäisi ketään lokeroida tai yleistää.

Tiffy
Tästä Elämästä

Kiitos ihan loistavasta tuotevinkistä! Karheat hiukseni kiittävät :)

KV (Ei varmistettu)

Kiitos tosi paljon tästä vinkistä, oonkin muutamasta blogista lukenut siitä Moroccanoilista, mutta en ole suoraansanottuna jaksanut alkaa selvittelemään, mistä ulkomaisesta nettikaupasta sitä saisi tilattua, niin onpa kiva, kun nyt ihan kotoisesta Kicksistä voi mennä tuon ostamaan. Varmasti hyvä ensiapu noille kuluneille latvoilleni ja voi tuon käyttöä varmasti jatkaa kampaajakäynnin jälkeenkin, kun pitkissä hiuksissa latva kärsii niin helposti esim. auringosta. Näkyykö tuolla taustalla muuten joku valkoinen purkki, jossa on musta teksti, mikähän tuote mahtaa olla kyseessä?
Noita samettipaplareita oon itekin käytellyt, on ihan toimivat.
Aurinkoisia ja mukavia päiviä sinulle ja kiitos tästä blogista!

Vierailija-Jonna (Ei varmistettu)

Ihanaa hemmottelua :) Minullakin jotain pientä hemmottelua aina välillä, eilen laitatin kesävarpaat eli helppo tapa pitää varpaankynnet nättinä; geelaukset (ranskalaiseen tyyliin) ja vähän halutessan bling blingiä "timanttien" muodossa. Onpa nyt mukava odotella paljasvarvaskelejä :) Tuo kookosvoi/öljy on mullakin ollut mielessä että pitäisi päästä testaamaan; jospa tänään suuntaisi sitä hankkimaan. Leppoisaa viikonloppua!

Kommentoi