HIUSJUTTUJA OSA III

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä L’Oréal Paris 

Meikkis teki pienoisen muodonmuutoksen parisen viikkoa sitten ja laitoin hiuksiini pitkästä aikaa vähän tummempaa sävyä. Nyt viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä tähän L´Oréal Prodigyyn liittyvään yhteistyökuvioon liittyy todella mukava kilpailu, jossa voit voittaa Makeover-kotivärisetin itsellesi ja kamuillesi! Ihan pienenkin sävyn muutos tekee ihmeitä ja hellävarainen väri tuntui tekevän hyvää hiuksilleni. Kisaan pääset osallistumaan täällä. Onnea kisaan! 

Minä lepuuttelen hiuksiani vielä hetken muissa maisemissa, mutta pian pääsen kotiin töiden pariin. Kotona odottaa kevätsiivous ja terassi vaatii vielä toisen pesun ennen kukkia ja somisteita. Uusi suhteellisen suuri kalustekin on tilattu kotiin, joten paljon sisustusjuttuja on taas pian luvassa. 

Toivottavasti teillä on kaikki oulrait ja voitte hyvin! 

Merhaba!

Kommentit

saarass (Ei varmistettu)

Nounounou. Ei se tee hiuksille hyvää. Harhaan johtavaa mainontaa. Surullista, että suuryritys voi ostaa tuollaisia kommentteja. Hiukset voi ehkä aluksi tuntua paremmilta, kun esim. väriaineet paksuntavat hiusta. Ja tuotteissa, joissa ei käytetä pistävän hajuista ammoniakkia, käytetään jotain ehkä jopa vahvempaa emästä. Fakta on, että kestoväreissä hius täytyy saada auki jollain. Tiedän, että hius on kuollutta ainesta, mutta ei hiusvärit ainakaan niiden ominaisuuksia paranna. Halusin vain muistuttaa. En kirjoita pahalla.

Kauniit neliöt

Jeps. Tykkään blogistasi, mutta hiusvärin mainostaminen "hyvää tekevänä" on ehkä turhan paksua. Kannattaa katsoa esim MOT:n dokkari "Väriä hiuksiin myrkkyä uhmaten" YLE Areenalta. 

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

Hyvännäköinen tukka! Itse liputan kovasti markettivärien puolesta, vaikkakin näiden kanssa saa olla tarkkana. Vaalentelen omaa maantiensävyistä tyveäni L'orealin Recital Preferencen Les Blondissimes - sarjan värillä 03 (vaaleista vaalein tuhka) josta löytyy reipas harppaus tuhkan suuntaan, oikein erinomainen väri. Kurkkaa blogini puolelta jos kiinnostaa, sieltä löytyy uunituoretta postausta ennen ja jälkeen matskulla tuosta väristä. Sitten taas on noita hutejakin blondausvärien joukossa, jopa samalla merkillä. Kaikennäköisiä värejä on kokeilu ja tämä on paras löytämäni. Eli saa olla tarkkana siellä värihyllyillä!

Mukavaa lomailua, toivottavasti aurinkoa piisaa!

Kommentoi