Hiusmarenkia

Coco Sweet Dreams

Sanonpahan vaan että Tigin hiusmarenki on aikast jees tuote. Kyselin kampaajalta jotakin volyymia antavaa tuotetta. Hän antoi käteeni Tigin Totally Baked hiusmarengin. Sitä laitetaan ihan pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja sitten muotoillaan. Toimii ainakin minun supisuomalaisessa hiuslaadussa ja hiukset tuntuivat tuotteen jäljiltä ihanan yhteistyöhaluisilta sekä ilmavilta. Tuoksuu makealta kuin mikäkin, mutta minua se ei haittaa.

Kivaa viikkoa, meillä on vähän kiirusta. Vastailen ihaniin kommentteihin mahdollisimman pian!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

hyvää on, mutta tosiaan annostuksen kanssa saa olla varovainen ;) jos innostuu liikaa tulee lättänät...no kuten monella muullakin vastaavalla tuotteella. On myös riittoisaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä oon kokeillut tuotetta 2 kertaa pitkiin hiuksiini enkä ole tainnut onnistua annostelussa... Ekalla kerralla laitoin 3 painallusta, toisella 2. Vieläköhän pitäis pienentää annosta?! Mut tuoksu on hyvä :)

Sanna. (Ei varmistettu)

Itsekään en oikein onnistu. Hiukset tuntuu heti likaiselta. Annostukseksi riittää sitten vain yksi painallus?

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh, ajattelin juuri kysellä enemmän tästä tuotteesta, kun se vilahti aikeisemmassa postauksessa. Ehdit ensin :) Pitänee kokeilla, kun mulla on kans käynnissä loputon taistelu hentoja hiuksia vastaan :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, yksi painallus riittää tosi hyvin.  Liikaa kun laittaa niin käy helposti niin että tulee tosi tahmeat. 

Vierailija (Ei varmistettu)

huvittaa kun kolmenkymmenen vuoden jälkeen oikeesti kuivashamppoo (laiskoille, jota ajattelevat pääsevänsä helpommalla kuin suihkuttavat sitä norm. pesun sijaan) on taas ns. muodissa. Mä pidän sitä turhakkeena

Vierailija (Ei varmistettu)

HeippA cocolainen! Asiani ei mitenkään liity hiustenlaittoon vaan ruoanlaittoon. Tämä hölmö osti avokadon ekaa kertaa ja ne nyt mulla ei ole hajuakaan miten sitä laitan ja miten sen saa kuorittua hyvin. Taidan olla vähän stupido mut pystytkö hjelppaamaan?

Vierailija (Ei varmistettu)

"päivän naurut - niin naulankantaan vauvan av-palstalla ja perään pari hymiötä

Itseään kuvavat bloggarit - syväanalyysi:P

Itseään julkiseen blogiinsa kuvaava bloggari on ollut kouluaikoineen luokan näteimpiä ja suosituimpia tyttöjä, joka kuvitteli aina päätyvänsä julkisuuteen elämään glamour-elämää vaikkapa mallina, näyttelijänä tai laulajana. Vaan toisin kävi, ei riittänyt ulkonäkö/lahjat/muut avut ja nyt sitten painetaan duunia jossakin perusammatissa sairaanhoitajana tai ostoskeskuksen kassaneitinä.. Hyvässä lykyssä sentään ollaan päästy rikkaisiin naimisiin. Ja sitten kun huomataan lähempänä kolmeakymppiä että hups, elämä valuu hukkaan ilman jatkuvaa ihailua peruspirkkoammatissa tai kotiäitinä, mahdollisesti vielä jossain perähikiällä, hankitaan uusi kiva harrastus: bloggaus. Sillä sitten päästäänkin Suomen olosuhteissa "melkein julkkikseksi" - ja mikä parasta, voidaan lopultakin jatkaa uraa "suosittuna". Kuvaillaan itseä peilin kautta ja käsitellään kuvia niin että väkisinkin alkaa näyttää hyvältä ja saadaan muutama (kymmenen) uskollista ihailijaa huokailemaan ooh ja aah, vaikka blogisti olisi kirjoittanut syöneensä aamupalaksi kaurapuuroa (ja toki kuvannut todisteeksi puurolautasensa;)) Blogin nimeksi vielä laitetaan joku haavemaailmaan sopiva Kaunis pieni elämä tai Sweet Dreams, ettei kenellekään urpolle jää epäselväksi että "hei mä elän unelmaa". Vaikka en kyllä eläkään, mutta kaiken saa näyttämään siltä ja se on pääasia se. Lisäksi jos oma nimi on sekin joku peruspirkko, blogimaailmassa kaikki on mahdollista: perus-Hennasta tulee Coco (niinkuin Chanel, kato hei) tai perus-Marista Maj. Sitten vaan aletaan bloggaamaan: läjäytetään blogi täyteen (miehen rahoilla ostettuja) uusia merkkihuonekaluja ja merkkivaatteita ja kuvataan itseä silmät laajaksi leväytettyinä peilin edessä, unohtamatta sitä kuvankäsittelyä. Juttua löytyy niin kauan kuin mieheltä löytyy rahaa uusiin esiteltäviin ostoksiin tai näitä "faneja" ihastelemaan mitä kaikkea kivaa tänään on tehty ja missä vaatteissa ja pakkeleissa. Ja egot senkun pullistuu, ala-asteen söpöimmän tytön huippuhetket ihailtuna ja suosittuna palaavat jälleen keski-ikää lähentelevän "nuoren naisen" elämään, aah kuinka ihanaa..!!

Kas näin syntyy sitten monta ihanaa ja ihailtavaa blogia tyyliin Kalastajan vaimo, Magicpoks, Rillan koti, Cocos Sweet Dreams, Uusi kuu, Kaunis pieni elämä jne.... Joukkoon mukaan vaan rohkeasti jos egosi on vailla pikkuboostausta!!;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, minulla ei ole mitään kokemusta kuivashampoosta, mutta eikö sellainen ole ihan kätsy, ei kuluta hiusten latvoja, mutta kuitenkin pesee ne.

Vierailija, avokadon on oltava vähän pehmeä, mieluiten vielä vähän vihreä, jottei sisälmys ole sellainen rusehtava-se ei kyllä haittaa. Vedät sen veitsellä puoliksi kiven mukaan ja lusikalla koverrat sen vihreän osan. Pitäiskö mun tehdä jokin videopostaus? :)

Vierailija,

Olen aina ihmetellyt ihmisiä jotka jaksavat roikkua netin keskustelupalstoilla ja tehdä kaikenmaailman syväanalyyseja päivät pitkät, elämä on liian lyhyt moiseen pa-askaan. Blogit ovat tätä päivää ja itselleni se luova paikka jakaa valokuvia  ja inspiraatiota. Olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa joilla on samat kiinnostuksen kohteet. Jollain tapaa pidän blogia myös yhtenä taiteenlajina. Mielestäni on vaan kivaa kun blogissa ei tarvitse kertoa ammattia tai mitään muutakaan titteliä, on muuten aika aliarvioivaa luokitella bloggaavat naiset miehen rahoilla eläviksi. Eikö naisilla ole ihan yhtä hyvät mahdollisuudet kouluttautua, tehdä töitä ja saada palkkaa?  

Hyvää jatkoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Terve!
Mun avokado taisi olla liian kova vaikka siinä luki että valmis syötäväksi, sitä kun en saanut puolitettua ohjeen mukaan. Seuraavaksi ostan kypsemmän ja yritän uudestaan. Kiitos vinkeistä ja olisihan se kiva saada reseptejä ja videoita :). Ja kakkat sanon minä bloggarianalyysistä...blogin pitäminen vaatii kovasti työtä, aikaa ja kiinnostusta, on nykyaikaa, ihanaa arkipäivän piristystä meille lukijoille ja senkin sanon, että piruako luette jos ei kerran kiinnosta vaan vain ärsyttää. Suomessa on aina ollut sellainen ajatus, että kaikki kauniit ja aikaansaavat ihmiset ovat siipeilijöitä, eivätkä ansaitse mitään. Pöh. Itsellä kiva ja kaunis koti, pidän sisustamisesta ja kaikesta kauniista, en kuitenkaan ole jaksanut aloittaa blogia, mutta voisin sen tehdäkin jos haluaisin. Käyn työssä, olen ihan peruspirkko ja kahden lapsen äiti, ystäviä on ja kiva mies. Ei ole tarvetta hakea hyväksyntää muilta, mutta silti voisin postailla jos vain itse haluaisin ja osaisin valokuvata. Toiset kirjoittavat laihduttamisesta, toiset autoista, toiset leipomisesta, eivätkä hekään tee sitä leijuakseen vaan mielenkiinnosta aihetta kohtaan. Että näin ja coco kiitos blogistasi....toivottaa turkulainen peruspirkko tai Elizabeth Taylor ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Elizabeth Taylor, juuri näin. Olen tismalleen samoilla linjoilla kanssasi! :)) Mä teen sellaisen videon, haluan muutenkin vähän harjoitella videopostauksia ja niiden editointia. 

Vierailija (Ei varmistettu)

joopa - joillakin näkyy ahdistusta ilmassa ;) - mutta Coco - tsemppiä - ja hieno vastaus. Osoitit olevasi juuri sitä miltä blogisikin näyttää - tyylikäs!
Terveisin Missu!

Vierailija (Ei varmistettu)

joopa - joillakin näkyy ahdistusta ilmassa ;) - mutta Coco - tsemppiä - ja hieno vastaus. Osoitit olevasi juuri sitä miltä blogisikin näyttää - tyylikäs!
Terveisin Missu!

Vierailija (Ei varmistettu)

ja näköjään koneenikin intoutui, kun lähetti kahtena...sorry ;)

Kris (Ei varmistettu)

Tuolle perseeseen ammutulle vierailijalle huomauttaisin, että paskaa blogiahan ei lue kukaan. Se nyt EI vain ole niin, että peruspirkon kuvaamat puurolautaset kiinnostaisivat ketään. Mutta jos henkilössä itsessään ON jotain mielenkiintoista, tai taito tuoda arkiset asiat muita kiinnostavalla tavalla esille, ihmiset lukevat. Ja palaavat lukemaan kerta toisensa jälkeen. Jotkut ovat ala-asteella söpöjä, aikuisena onnellisia ja muita kiinnostavampia. Toiset... ilmeisesti eivät.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tänään klo 15 postauksesta onko tuo Svenskt Tennin elefantti kuosia tuo pöytätabletti? Mistä olet ostanut? Kiitos.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, olen tilannut tabletin Svenskt Tennin nettikaupasta. :) Olen vähän innoissani tuosta merkistä - tarjottimia olen ostanut Tukholman visiitilläni suoraan sieltä myymälästä.

Saarakin myös (Ei varmistettu)

anteeksi vaan mutta sairaanhoitaja ei ole perusammatti. hohhoijaa.
Ihanaa että ei olla enää vaatimattomia vaan uskalletaan laittaa itsestään ja elämästään kuvia esille.

Coco
Coco Sweet Dreams

Saarakin myös, olen niin samaa mieltä. Sairaanhoitajat tekevät arvokasta työtä! Muutenkaan kenenkään ammattia ei tulisi väheksyä.

miiiiir (Ei varmistettu)

hohoo! itsekin rakastan Candy Fixations-sarjaa,
vaikken Totally Bakedia omistakaan, on meinaan aika tujua tavaraa,
mutta ihanan tuoksuinen! :)

Tänään hiplasin ko. pulloa Stockalla, mutten uskaltanut ihan sokkona ostaa, kun ei sattunut konsulttia paikalle. Osaisitko sanoa, että kävisikö tämä myös kiharoiden pohjustajana? Itsellä niiiiin lättänä ja helposti siliävä tukka, ettei paljon hiuslakat auta kun vaivalla väännetyt kiharat on parin tunnin päästä jo ihan lätsähtäneet... :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Ostin marengin viikonloppuna Tallinnasta ja jo muutaman kerran kokeillut. Toimii todella hyvin minun ohuessa lyhyessä tukassa. TYKKÄÄN kovasti. Mietin vaan että maksoinko liikaa, taisi olla 18 euroa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Sipe, en osaa yhtään sanoa käykö kiharoiden kanssa, kandee kysyä konsultilta.

vierailija, hyvästä ja riittoisasta tuotteesta voi mun mielestä vähän maksaakki. Mä muistelen että maksoin itse enemmän, joten teit varmasti hyvät kaupat.

Kommentoi