Hiustyylejä

Coco Sweet Dreams

Olen kerännyt Pinterestiin kansion inspiroivista hiustyyleistä. Haluan poikkasta hiukseni vähän yli olkapäiden, sellainen huoleton polkka. En pidä yhtään graafisista leikkauksista vaan enemmän huolettomista surffihiuksista ja epämääräisesti sivuille heitetyistä etukiehkuroista.

Hiuksista puheenollen, sain tänään testattavaksi hiusluomiväriä, joo! On aika kiva ja näppärä. Uskallan ehkä tehdä siitä videopostauksen!?

Eikö olekin kivoja kampauksia ja leidejä. Olen vielä vähän epävarma mikä pituus, ehkä kertaheitolla vähän lyhyempi. Saas nähdä millaisena harakkana minä astelen kampaajalta.

1. Kuva  2.Kuva 3. Kuva 4. Kuva

Voikaa hyvin! ♥

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo kuva 3. on mun mielestäni paras malliltaan. Ja väriltään tietenkin tuo kuva 1. Meinaatko vaaleanpunaista kokeilla? Taitaa olla nyt pinnalla, itsekin haaveilen.

Liv
Päiväuniaika

Minä tykkään ekasta ja kolmannesta. :) Tokahan on kans ihana, mut vaikea kuvitella nuin keskijakauksen sopivan itselleni esim :) 

-hanna (Ei varmistettu)

Olivian hiukset ovat kertakaikkiaan TÄYDELLISET kaikella tapaa. Voi kunpa olisi rohkeutta pätkäistä pitkät hiukseni... mutta ei taida olla, nössö kun olen ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, niin munki mielestä. Vaaleanpunainen ois kyllä aika hauska, ehkä jos löydän jostain vaaleanpunaista hiusluomiväriä, nyt mulla on valkoista testissä.

Liva, toka on niin ihana! Olivia kans. Mä luulen et kolmonen on kans se mitä tulen näyttämään kampaajalle.

-hanna, no sans muuta. Olivialla on ihanan paksut ja hyväkuntoiset hiukset. <3 Siitä vaan pätkäisemään, se on niin virkistävää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei nyt ihan liity asiaan, mutta olisi kiva, jos tekisit postauksen siitä, miten hoidat itseäsi. Ravinto (päivän ateriat), liikunta, uni, kosmetiikka&amp;hoidot... Missä käyt hoidattamassa itseäsi, missä/miten harrastat liikuntaa, millaista ruokaa laitat itsellesi ja perheellesi?

Hertta
Lilou's Crush

Noihan on kaikki ihania. Ja hih, hius"luomi"väriä, oot söppänä :)

Working mum (Ei varmistettu)

Ihanat, just "oikean" mittaiset polkat! Milläköhän tuon ihanan laineen saisi värkättyä tukkaan - siis ellei se tule luonnostaan.

VIIRU (Ei varmistettu)

Hei 2 ja 3 on ihanat, muistelen et sulla oli vanhassa blogissa kuva jossa
sulla oli sellainen charlie enkeli kampaus. Sellaset hiukset sulle sopii
tosi hyvin!!!!! mutta et ole pahan näköinen nykyisilläkään hiuksilla. : )
Oispa kiva jos itsekkin uskaltais mennä leikkaan hiukset eikä
aina olis nämä aika pitkät jo. Komppaan tuota Hannaa. nössö
porukkaan kuulun myös. Laita sitten kunnon kuva sun hiuksista
jännää !!!!!! : ) ja hei mistä voi ostaa hiusluomiväriä????

Jatta (Ei varmistettu)

Mielestäni sinulle sopisi tuo ykkös malli tosi hyvin vaaleanpunaisella tai ilman, on vaan niin tyylisi kaltainen :) Aurinkoista viikonloppua sinne :)

Jill (Ei varmistettu)

Olivia on niin kaunis ja hiusten väri on täydellinen. Keskijakaus vain on haastava, eikä harmi kyllä sovi itselleni. Sinulle sopii varmaankin mikä vain malleista, mutta erityisesti kolmonen. Onko hiustesi väri aito vai sävytätkö niitä?

Ihanaa kampaamokäyntiä! Kuvia odotellen, Jill

tinni (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/tallinnainen/

ehania! kiitos inspiraatiosta :)

Kommentoi