H&M Home suosikit

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä H&M Home kanssa stailasin vähän kotiamme ja ulkotilaa valitsemillani H&M Home tuotteilla. Tässä vähän kuvasaldoa.

 

Ihastuin palavasti tuohon tangerinen väriseen samettiseen tyynyyn, mun mielestä niin kaivattu piriste tähän kotiin. Sametti ja tangerinen väri lienee yksi sisustustrendi just nyt.

Pienestä kotimme väripilkusta hypätään heti vähän harmaampiin maisemiin. Tummanharmaa pellava iskee nyt kovin. Pellava näyttää mielestäni kauneimmalta tuollaisena rentona ja ryppyisenä. 

Suosikikseni nousi myös liukuvärjätyt pellavaiset tyynynpäälliset koossa 50x50. 

Hennesin pellavaiset lautasliinat ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä, näitä löytyy meiltä melkein joka värissä.

Viherkasvini pääsi punottuun koriin, tästä tulee kesällä meidän rantakassi.

Tähän loppuun minun on pakko kertoa vähän nolo juttu. Kiireessä unohdin ostaa tuolle ihanalle pienelle samettiselle tyynynpäälliselle sisätyynyn ja pienessä paniikissa jouduin täyttämään tyynyn jollakin. Nyt tyynyn sisältä löytyy lapsieni kaikki talvilakit.

Korostaisin silti, että hyvä ja muhkea sisätyyny on yksi tärkeimmistä asioista, jotta itse päällinen tulisi kunnolla oikeuksiinsa! Muistakaahan tämä.

/my favorites from H&M Home

Kommentit

suhmura (Ei varmistettu)

Hieno tosiaan tuo tangerinen sävy. Mulla taitaa olla samansävyinen tyyny, mutta eri kokoisena.
Tiedätkö tai saisitko selvitettyä H&M:ltä, ovatko heidän myymiensä sisätyynyissä käytetyt höyhenet tuotettu eettisesti? Vai onko ne tuskallisesti revitty eläviltä linnuilta?

Tarvitsisin useammankin sisätyynyn, mutta en ole saanut hankittua niitä, kun en halua ostaa epäeettisesti tuotetuista höyhenistä valmistettua sisätyynyä ja nekään tyynyt, joiden pussi ja sisus on polyesteriä ei oikein innosta. Haluaisin siis luonnonmateriaaleista valmistettuja hyvälaatuisia tyynyjä, joiden tuotanto kestää eettisen tarkastelun.

Kiitos muuten Ton -tuolivinkistä. Tilasin heiltä jokin aika sitten pari tuolia, joita odotan nyt innolla.

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka, toi sävy on tosiaan niin kaunis ja jotenkin erilainen. <3

Mä tykkään kans nimenomaan höyhentyynyistä, ne näyttää paremmilta ja pitää muotonsa pulleana. Mä lupaan selvittää tuota höyhen asiaa. :)

Ton on ollut loistava, olen vähän harkinnut että niitä olisi usempi pöydän ympärillä... ehkä ilman käsinojia, koska tila on sen verran pitkulainen... pöydän päissä voisi olla käsinojalliset versiot.

Mä vähän ihastuin myös ihan puunvärisiin/hunajanvärisiin TON-tuoleihin, kun näin Filippa K:n ruokatilasta kuvan:

Source: http://nordicdesign.ca/blog/the-home-of-filippa-k-is-for-sale/

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa vielä, sain vastauksen:

H&M ei siis hyväksy tuotteissaan untuvaa, joka olisi irrotettu eläviltä linnuilta. Tässä vielä lisää tietoa:

http://about.hm.com/en/About/sustainability/commitments/natural-resources/animal-welfare.html ja tarkempaa tietoa täällä:http://sustainability.hm.com/en/sustainability/downloads-resources/policies/policies/product-policy.html 

<3

Kunnon niksipirkka :D

Coco
Coco Sweet Dreams

:)

Onko sinulla säilytysongelmia? Ei hätää, Hempan niksinurkasta löytyy ratkaisu joka ongelmaan. Soita, niin hoidetaan ne kuntoon.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentoi