Hotel life + Questions

Coco Sweet Dreams

Tampere.

Tässä kaupungissa on jotain samaa, kuin Turussa. Ihania vanhoja rakennuksia ja hyvä tunnelma, olihan meillä myös hulvaton porukka! Tampere on ehkä vähän enemmän coolimpi, kuin Turku. Joeksi kutsumani koski virtasi energisenä ja yhdisti kauniisti kaksi kaupunginosaa. Vanhoja punatiilisiä rakennuksia, alkuperäisiä kivitaloja ja tunnelmallisia katuja... mitä nyt yhden päivän aikana ehdin bongailemaan.

Sain siis Maj:lta ja Ida:lta ilahduttavan kutsun minilomalle. Muutamia bloggaajia kokoontui tutustumaan Tampereen Hotelli Ilvekseen, yöelämään, ravintoloihin ja muutamiin sympaattisiin kauppoihin. Tiedättekös, tästä reissusta on tulossa minun tekemä video! Minulla on jo yhteensä kolme videota työnalla, ihanaa hommaa, mutta myös jäätävän työlästä!

LOPUKSI:

En ole kuuna päivänä tehnyt klassista "Kysy minulta" -postausta. Nyt sen teen ja toivon tietysti teiltä fiksuja kyssäreitä huru mykkä. Antaa palaa bebet! Kysyneiden kesken voisin arpoa vaikka pienen ylläripaketin, keksin jotain kivaa teille.

Henna

x

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä olet opiskellut? :)

Taina L.

Tulevaisuuden haaveet?

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Minkälaisena näkisit itsesi 10 vuoden päästä?

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Mistä olet perinyt sisustussilmäsi? Millainen lapsuudenkotisi sisustus oli? Entä minkälaisia puutarhasuunnitelmia sinulla on ensi kesälle?

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten olette tavanneet miehesi kanssa? Et ole hirveästi kertonut parisuhteestasi ja toki ymmärrän, mikäli haluat jatkossakin olla kertomatta :) Videosi oli muuten kiva! Erilainen kuin monen muun bloggaajan. Mainosmainen kuvaisi sitä ehkä? :) positiivisella tavalla!

jjanina (Ei varmistettu)

Onko teillä suunnitelmissa mennä naimisiin? Asutteko vielä Turussa vai jossain lähikunnassa? Näistä aihepiireistä olet ollut aika vaitonainen ja se on kyllä ihan ok, jos menee liian henkilökohtaiseksi ;) Suurin haaveesi? Unelmien matkakohde? Kuinka pitkä olet?

Ja hei video oli mahti, sun ääni kuulosti just niin söpöltä miltä näytätkin :)!

Hille (Ei varmistettu)

Mistä kaupoista ostat vaatteesi? Mitä nettikauppoja suosit vaateostoksia tehdessäsi? Mistä ostat lastenvaatteet?

Matildaaa (Ei varmistettu)

Minkä ikäinen olet? Oletko Turusta kotoisin? Onko sulla jotain suurempaa unelmaa? Ja voisitko tehdä joskus erikseen Turusta kaupunkina postausta, koska Turku vaikuttaa kivalta kaupungilta? :)

Ja koskaan aiemmin en ole kommentoinut, mutta nyt ku pääsin kommenttiboxin puolelle niin; aivan huikee tää sun blogi ja lähes päivittäin tulee tsekattua onko uusia tekstejä/kuvia! Myös sun sisustustyyli on niin magee, ja vaikutat ihanalta ihmiseltä blogin perusteella! Ihanaa kevään jatkoa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihanuus, sait minut todella hyvälle mielelle. Ihanaa ja aurinkoista kevättä! <3

Iinag (Ei varmistettu)

Vaikutat aina todella aikaansaavalta ja inspiroituneelta, ja tunnut tekevän hirveän monenlaisia asioita. Miten pysyt motivoituneena ja energisenä? Ihan kateellisena aina huokailen kaikille projekteillesi kun itsellä jo opinnot ja pöytälaatikkohommat tuntuvat ylivoimaisilta :D

Liikuntatottumuksista olisi kiva kuulla lisää. Juoksetko pitkiä lenkkejä?

Pyöräiletkö talvellakin töihin?

SiniA (Ei varmistettu)

Hei ja kiitoksia kivasta ja ennen kaikkea tyylikkäästä blogista :) Minua kiinnostaa liikunta- ja ruokatottumuksesi (en tiedä miksi muiden ruokajutut aina niin kiinnostavat, ehkä koska olen itse tällainen herkkusuu foodie ja rakastan katsella inspiroivia ruoka- ja toisaalta myös sporttikuvia instagramissa). Olisi myös kiinnostavaa tietää tulevaisuuden toiveistasi esim. työn, perheen ja matkustelun suhteen (ymmärrän toki, jos menee liian henk.kohtaiseksi).

jeni (Ei varmistettu)

Kuinka ostat lapsillesi vaatteita? Mitkä seikat merkitsevät? Ostatko esikoisellesi sillä silmällä, että pienempi käyttää niitä sen jälkeen, vai ostatko tytölle ja pojalle aina omat vaatteet?

Hely (Ei varmistettu)

Hei! Olen ihaillen seurannut blogiasi jo muutaman vuoden, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin. Haluaisin kysyä, mistä kaikkialta ammennat inspiraatiota sisustamiseen, pukeutumiseen ja pihasuunnitteluun. Olethan jo kertonutkin näistä jonkin verran blogissa, mutta ehkä olet löytänyt jotain uusiakin inspiraation lähteitä? Entä mihin lauseisiin tai sanoihin tiivistäisit sisustamisesi tai pukeutumisesi punaisen langan?

Sun videot on kyllä ihanimpia aina. 

Lempikukkasi? Ja juotko teetä vai kahvia? Ja tietysti se tärkein: miten saat tukkasi pysymään niin kauniin puhtaan vaaleina?

Maian (Ei varmistettu)

Ihan ekaksi kiitos sulle superkivasta blogista! :)

Muut olivat esittäneet jo paljon mm. sisustukseen, tyyliin ja elämäntapoihin liittyviä kysymyksiä, joita itselläkin tuli mieleen. Kysynpä siis "makeen" kysymyksen: mikä on sun lempiherkku? :D Meneekö pulla/kakut tms. leivonnaiset, jäde tai karkit vai pysytkö aina terveellisellä linjalla? :)

MyyL (Ei varmistettu)

Musta olis kiva kuulla, että mitä kouluja sä olet käynyt :)?

Vierailija (Ei varmistettu)

Milloin kiinnostuit sisustus- tyyliasioista, ja millainen tyylisi oli teininä?

Sanni/SEES (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi

Moikka!

Laitoin sulle kysymystä haasteen muodossa :) Toivottavasti ehdit vastaamaan. Terkuin!

http://seesbysanni.blogspot.fi/2015/02/suurimmat-sisustushaaveet-nyt.html

Sanni

Vierailija (Ei varmistettu)

Onkohan ystävälläsi yllä valokuvassa ja muutamassa instagram kuvassasi tarkoitus näyttää kahdella sormella ystävällistä v-merkkiä vai loukkaavaa v-merkkiä? Joskus olen kuullut että kämmenen suunnalla olisi eroa siten, että kämmen kameraan päin olisi ystävällinen victory ja kämmen itseenpäin olisi luokkavampi. Toki tiedä näistä sitten.. :)

Ihana blogi, tulen aina hyvälle tuulelle kuvia katsellessa! :)

sisannaS (Ei varmistettu)

Hei ja ihanaa kevään odotusta :) semmoinen kyssäri tuli mieleen että mikä on pommiin nukutun tai kiireisen aamun pelastus sinulle/perheelle?
ja mikä pelastaa huononkin päivän ?
ihanan raikas blogi

hannanen (Ei varmistettu)

Minusta olisi hauskaa tietää, oletko ollut aina yhtä tyylikäs - noin niin kuin valokuvan/valokuvien muodossa. :)

Heidi.H (Ei varmistettu)

Kauneus aiheet kiinnostelee aina joten kysyn: Suosikki kosmetiikkatuotteet/meikit top5. Ihanaa kevättä!

Meri80 (Ei varmistettu)

Hei! Minkä alan töitä teet? Blogoisi on tosi kiva' pidän kovasti tyylistäsi ja saan täältä paljon ideoita :)

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Tein juuri itse blogeissa kiertävän 7 kysymyksen haasteen. Kysymykset olivat niin kivoja ja muistin tämän postauksesi eli tuikkaankin haasteen sellaisenaan sinulle:
http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2015/02/itsetutkiskelua-7-kysym...

Larppis (Ei varmistettu)

Moikka! Mua kiinnostaisi tietää, miten organisoit asioita. Miten saat arjen rullaamaan parhaiten? Eli organisointivinkkejä ja arjen pelastajia :)

MiniMini (Ei varmistettu)

Mikä on tyylisi salaisuus? Entäpä sisustusfilosofiasi? Minkä alan töitä teet?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Haluaisin kurkistaa teidän lastenhuoneisiin! Ja nyt tajuankin että tuohan ei ole kysymys vaan enemmän ehkä postaustoive :D Kysyn siis vielä onko makusi sisustuksen suhteen muuttunut paljon ajanmyötä vai oletko pysynyt tyylillesi uskollisena?

SofiaK (Ei varmistettu)

Oletko enemmän kaupunki- vai maalaisihmisiä?
Jos saisit valita ja kuvailla ihan vapaasti unelmiesi työn, mikä se olisi? Enemmin luovaa käsillätekemistä vaiko teorioihin ja lakeihin perustuvaa, ulkona vai sisällä..?
Millaisia työpaikkoja sinulla on elämäsi aikana ollut? Esimerkiksi nuoruuden kesätöitä?
Vietättekö usein aikaa miehesi kanssa ihan kaksistaan?
Lause, kirja, kuva tai kappale, jota pidät maailman kauneimpana?
Niin ja sitten, jos menee liikaa yksityisasioihin, ymmärrän kyllä jollet niihin välitä vastata:)

eveliinah (Ei varmistettu)

Oliko vaikeaa muuttaa pois Turun keskustasta "maalle"? :)

Ellalla (Ei varmistettu)

Minua kiehtoo salaperäisyytesi. Tunnut nauttivan elämän pienistä hetkistä ja jokaisesta yksityiskohdasta. Elämäsi vaikuttaa blogisi perusteella niin ylelliseltä. Kuinka saat arjen askareet pysymään hallinnassa, niin ettei kauheaa kaaosta ja asioiden unohtelua, myöhästymisiä jne pääse syntymään (vai pääseekö)? Kuinka osaat suhtautua siihen? Ihannoin elämänasennettasi, mutta itse olen niin kova suorittaja, että arjen kauneus meinaa väkisin hukkua arjen pyörityksen ja rutiinien alle.

Babyborn (Ei varmistettu)

Moi. Minua kiinnostaa se, kuinka tulet toimeen punastumisesi kanssa? Vai onko se hävinnyt kokonaan? Muistan kun avauduit joskus aiheesta, ja se oli tosi hieno postaus.
Itse välillä mietin, pitäisikö minun meikata se ominaisuus itsestäni piiloon - tosin en tiedä löytyykö meikkiä joka tämän piirteen saa täysin piilotettua :D
Olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä. Aikaisemmasta postauksestasi jäi muistaakseni vähän auki, onko ominaisuus nykyään elämässäsi vielä matkassa?
Ihailen boheemiuttasi. Jatka samaan tyyliin! Ihana blogi.

Babyborn (Ei varmistettu)

Moi. Minua kiinnostaa se, kuinka tulet toimeen punastumisesi kanssa? Vai onko se hävinnyt kokonaan? Muistan kun avauduit joskus aiheesta, ja se oli tosi hieno postaus.
Itse välillä mietin, pitäisikö minun meikata se ominaisuus itsestäni piiloon - tosin en tiedä löytyykö meikkiä joka tämän piirteen saa täysin piilotettua :D
Olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä. Aikaisemmasta postauksestasi jäi muistaakseni vähän auki, onko ominaisuus nykyään elämässäsi vielä matkassa?
Ihailen boheemiuttasi. Jatka samaan tyyliin! Ihana blogi.

annii (Ei varmistettu)

Mitä sisustushaaveita sinulla on? Onko jotain erityisiä esineita tai muita sisustusideoita, joista olet haaveillut jo kauan, mutta joita et ole ostanut tai toteuttanut?

jekku (Ei varmistettu)

Mä haluaisin sellaisen inhorealistisen 24h päiväkuvauksen valokuvineen. :)
Sellaisen missä Photoshop ja stailaus on kielletty. Normaali päivä, jolloin lasten lelut lojuu lattioilla, kahvi on haaleaa, myöhästytään ehkä bussista mutta elämä on silti melko ihanaa.

Gia (Ei varmistettu)

Moi! Olisi kiva kuulla ajatuksiasi bloggaamisesta vielä vuosien jälkeen? Mistä löydät inspiraation ja mitä ajatuksia tulevasta?

minskunet (Ei varmistettu) http://www.minsku.net

Mistä unelmoit?

KP (Ei varmistettu)

Mistä nuo kuvan housut on ostettu?

Coco
Coco Sweet Dreams

Bik Bokista. :)

Kommentoi