Hotellielämää + alekoodi

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Radisson Blu Marina

Hotellit kiinnostavat minua suunnattoman paljon. Ei yksin ne ihanat hotelliyöt ja runsaat aamiaiset, vaan koko konsepti. Erityisesti vanhemmat hotellit, joilla on jo historiaa. Tyhjät käytävät, yksinäiset huoneet ja mystiset matkaajat - kaikilla on jokin tarina kerrottavanaan. Kunpa seinät osaisivat puhua!

Vietimme pari yötä Radisson Blu Marina Palacessa, joka on muuten yksi Turun tunnetuimmista hotelleista. Pääsimme kiertelemään hotellia ja kuuntelin ja katselin ympärilleni, kuin lapsi karkkikaupassa.

Marina valmistui 1973 ja on rakennustaiteellisesti ja kultttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Avajaisten jälkeen hotelli menestyi hyvin ja sinne majoitettiin aikoinaan kuninkaallisia, valtiovieraita ja presidentti. Vuosien varrella hotelli on tietysti kokenut vaikka mitä ja jossain vaiheessa hotelli meinattiin kokonaan muuttaa ihan eri käyttöön, onneksi näin ei kuitenkaan käynyt vaan hotsku on yhä vahvasti hengissä.

Nyttemmin hotelli tunnetaan myös siitä, että ylimmässä kerroksessa asuu eräs pikaruokaravintolaketjun omistaja. Valitettavasti tähän kerrokseen emme päässeet vierailemaan, mutta uskon, että se on melkosen upea.  

Hotelli sisältää paljon visuaalisesti kauniita yksityiskohtia, jotka ovat suojeltuja, kuten kierreportaiden kattokruunu, laatoitetut seinät ja marmorilattia. Olen muuten vähän hullaantunut juuri tähän laatoitukseen, niin 70-lukua. Jos nyt remontoisin, valitsisin suorakulmaista mosaiikkia:

Hotelli edustaa juuri sitä aikakautta, jota ihastelen. Eikä ole sattumaa, että myös meidän talo on tältä aikakaudelta.

Huoneemme oli jumalainen ja voitte arvata mitä luksusta oli päästä nukkumaan leveään sänkyyn, baldakiinin suojiin prinsessaunille. Siellä me Maj:n kanssa nukuttiin tyytyväisinä - välillä toki soiteltiin kotiin lapsille videopuhelua ja toimimme toistemme vertaistukena.

Yolo-siskokset:

Olen aina haaveillut juuri tälläisestä kylpyhuoneesta suurine liukuovineen. Puun, valkoisen laatan ja lasin liitto on kaunis:

#lostinturku on tullut varmaan jo monelle lukijalle tutuksi. Keksittiin yön pimeinä tunteina tagata meidän vauhdikkaan viikonlopun kuvat tämän hashtagin alle ja sieltä löytyykin jo kymmeniä kuvia. Char, Mikko, Mona, Adalmina, Annika ja Maj ovat jo kertoneet jo tosi kattavasti meidän muista menoista Turussa, vinkkejä on vaikka millä mitalla.

Täytyy vielä kehua, että Charilla ja Adalminalla on mainio bilekunto, Adalminalla parhaimmat tanssimoovsit ehdottomasti ja Charin nauru on ehkä hauskinta ikinä.

Professional biletyttöni:

Ja niin reippaina aamupalalla raitapaitoineen:

Ehkä kauneimmat marmoriportaat ikinä:

HAY ♥

Jokiranta ♥

Jos olette matkaamassa Turkuun suosittelen ehdottomasti kahta yötä ja mieluiten jokirannan tuntumassa. Marina on sijainniltaan loistava ja kävelymatkan päässä kaikesta. Kahdessa päivässä ehtii aika hyvin relaksoitumaan ja näkemään Turun yötä ja päivää. Sanoisin, että Turku on parhaimmillaan kesällä, mutta mahdottoman tunnelmallinen nyt pimeään talviaikaan kauniisti valaistuna. Jokiranta on niin romanttinen.

Yllärinä vielä, että te lukijat saatte yöpyä Radisson Blu Marinassa -25% alennuksella. Varauskoodi cocosw toimii viikot 8 ja 9 ja huoneet ovat varattavissa 31.5 asti.

/Turku is always a good idea!

 

 

Kommentit

Ilopusero

Voi vitsi kun on vaan toukokuun loppuun. :D 

Meidän on tarkoitus varata huone samaisesta hotellista ensi kesäksi. Mennään vähän niin kuin pienelle "häämatkalle" ollaan pari yötä hotellissa häiden jälkeen ja nautitaan kesäisestä Turusta. :) 

Jos saa kysyä niin oliko teillä sviitti? 

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihanaa! Joo, meillä oli sviitti ja tosiaan harmitus että tarjous on toukokuun loppuun. Kannattaa ehdottomasti kuitenkin ottaa toi sviitti, se on ihana! Suosittelen seuraamaan Marinan sivuja ja heidän Facebookkia - sinne tulee aina tarjouksia. Nyt on kuulema tulossa sellainen Marinan Juhlavuoden paketti: "Lupa nauttia."

Mun kaverit kans vietti hääyön samaisessa hotellissa ja kehuivat kovin. <3

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/

#lostinturkua oli kyllä hauska seurata - ja on kyllä myönnettävä, että teillä koko porukalla on hyvä kunto;)
Radisson Blu Marina on kiva hotelli - ja myös hyvä juhla- ja kurssi/tapahtumapaikka. Olen siellä järjestänyt muutamat isommat ja pienemmätkin kekkerit työni puolesta - ja ollut muutamissa tapahtumissa. Aina on kaikki sujunut juuri niin kuin on pitänytkin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla ehkä huonoin. Olin koko seuraavan viikon ihan rättiväsynyt kaikesta bailaamisesta. Kreisibailaus teki kyllä terää, vaikka väsyttikin aika monta päivää.

Täytyy pitää mielessä toi tapahtumapaikkana. Hotskusta saa muuten varattua kivat saunatilatkin höyrysaunoineen. Näytti ainakin kivalta. <3

Tanja / Ihana Arki (Ei varmistettu) http://arkiihana.blogspot.fi

Hotellityyli sisustuksessakin on minun mieleeni. En vain vielä ole onnistunut erittelemään ihan tarkalleen, mitkä ovat hotellimaisen sisustuksen elementit. Sellaista Klaus K / Glo / Torni -tyyliä tavoittelen. Sellaista eleettömyyttä, muhkeutta, laaduntuntua, hillittyä valaistusta...

Coco
Coco Sweet Dreams

Jos haluaa vähän hotellifiilistä kotiin, niin minä karsisin tavarat minimiin. Pöytien ja lipastojen päälliset tyhjäksi -vain muutama tarpeellinen esine/tuote tms.esille. Verhoiksi paksut siistit verhot, jotka ylettyvät ihan katon rajasta alas maahan. Vuodevaatteet valkoiset yleelliset, peitoksi maxikokoinen peitto. Valaistus epäsuoraa valoa, jalkalamppuja ja kauniita pöytävalaisimia.

Tornissa on muuten aivan ihania Art Deco -henkisiä kalusteita, joita ihailen - mustaa nahkaa ja kromia.

Eli minimalistisuus ja yleellisyys oikeastaan kaikessa. Mä pidän ns. hotellifiiliksestä makuuhuoneessa, mutta muuten hotellisisustus kotona on ehkä vähän liian kalsea? Mielestäni asukkaan omat tavarat, taulut yms saa ja kuuluu näkyä.

Jonttu (Ei varmistettu)

Ihana postaus.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tosi kiva kuulla, kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä ihailen tuota samaa aikakautta. Ihana kylppäri!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo samaa mieltä! :)

Saripp (Ei varmistettu)

Hei mikä on tuo yhden kuvan mintun värinen paita jonkun teistä päällä? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on Magicpoks Maj:n paita, ostettiin se Zarasta, sieltä nuorten osastolta ale-rekistä.

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Hei mä nappasin ton kuvan musta ja skumppadeeroksesta (sen mistä meil oli eilenkin puhetta) oman blogin puolelle pikaiseen ystävänpäiväpostaukseen... &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

<3 Se on ihana kuva susta - semmonen fiiliskuva. <3

CASCADE

Yövyin Marinassa noin kuukausi sitten, edellisestä kerrasta on aikaa vuosia, ja vaikka huone ei ollut sviitti kuten teillä, niin pidin valtavasti. Kylppäri näytti aivan samalta sisäpuolelta ja huonekin osittain. Ja ehdoton vaatimukseni oli, että saamme jokirantanäkymän! Tähän vuodenaikaan näkymistä ei ollut kauheasti iloa, mutta juuri sopivasti. Tosi kiva hotelli ja henkilökunta, varmasti menemme toisenkin kerran. 

Kommentoi