Humputtelua

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Designisto

Tänään on minun vapaapäivä, ei pihatöitä tai muutakaan. Eilen tehtiin hommia pihalla ilta yhteentoista saakka, ups! Nyt on istutuslaatikot pystyssä ja ollaan jo aika lähellä sitä suunnitelmaa.

Lähden pian kaupungille jokirannan tuntumaan fiilistelemään kaunista Turkua ja päivää. Lainalaukkuni pääsee ensimmäistä kertaa ulkoilemaan, YSL Belle Du Jour leather clutchi on siis blogiyhteistyön tiimoilta minulla lainassa Designisto designlainaamosta. Harvoin pääsee kosketuksiin luksusiltalaukun kanssa, itse kun omistan vähän mitään laukkuja.

Tästä tulee erityisen hyvä päivä, aurinko jo häikäisee keittiön ikkunasta ja kutsuu ulos.

I will be back!

Kommentit

LPP (Ei varmistettu)

Loistava konsepti tuollainen lainaamo :)
Mukavaa päivää!

http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

LPP, no sanos muuta! Niin kiva, ei tarvitse ostaa, vaan erityisen tilaisuuden vuoksi saa lainaksi unelmiensa laukun muutamalla kympillä. <3

Haemaelainen (Ei varmistettu)

Ihana ja inspiroiva blogi sulla! Mitä hotellia ja ruokaravintolaa suosittelet Turussa? Olen tulossa sinne kesäkuun alussa ja olisi hauska kuulla paikallisen asiantuntijan suositus :)

Coco
Coco Sweet Dreams

No Tintå on takuuvarma hitti, sieltä kannattaa varata pöytä. Sergios ja Smör on kans mun suosikkeja. Ne ei petä koskaan. <3 hotellista en oikein osaa sanoa, sijainniltaan perus radisson Blue on ihanalla paikalla, siinä jokirannassa. Toinen hauska vois olla laiva Bore, siellä on hostelli ja laiva aika legendaarinen. En tosin tiedä onko se mikään elämys yöpyä? 

Aada Karoliina

Heips,

blogisi kuvat ovat ihana! Nappasin taulusi tekstin hetkeksi blogini sivupalkkiin. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksia paljon! Noi tekstikortit on Therese Sennerholtin. Mun täytyy vierailla blogissasi. :)

Kommentoi