Huomisen asu

Coco Sweet Dreams

asu.jpg


P1011628.JPG


P1011642.JPG


Se ois perjantai taas! Suunnittelin aamuvarhaisella huomista asua, sikäli mikäli pääsen kaupungilla piipahtamaan. Olen jo pitkään rakastanut pyjama-asuja, ne näyttää niin kauniilta korkokenkien kanssa. Ihan koko pyjamaa en vielä "uskalla" pukea, joten lähdetään liikenteeseen housuilla, ne on Zarasta. Laukku on melko uusi, tilasin sen &Other Storiesilta, se vaikuttaa ihan hyvältä. Laukku on ihanan pehmoista nahkaa, vetoketju vaikuttaa vähän hataralta, toivottavasti se ei mene rikki.


Lempikenkäni jo toista kesää on L'autre chosen. Ne on edelleen upeat ja sopivat tälläiselle tappijalalle. Vielä kun löytäisin kauniin silkkipaidan mustilla reunuksilla, kuten tässä: http://pinterest.com/pin/285767538825791547/ - olisi asu täydellinen.


Lämmintä ja huoletonta viikonloppua ihanat!


Kukat yhteistyössä Kukka Fiori.

Kommentit

Thebs (Ei varmistettu)

Oi, ihanat kengät! Sinulla on muutenkin ihanan valoisia ja iloisia kuvia täällä blogissasi, kiitos niistä:)

Haluaisin tietää mistä tuo vaaterekki on? Olen jo jonkin aikaa etsinyt suht pieneen tilaan menevää ja kivannäköistä vaaterekkiä ja tuo olisi täydellinen!

Iloista kesää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kommentistasi! <3 Vaaterekki on HAY:n, olen ostanut sen Stockmannilta.

Valentine's Afternoon (Ei varmistettu)

Kiva asu, I like! ja hauska nähdä että muutkin sommittelee asujaan esille seuraavaa päivää varten. :) Mulla on hassu tapa aina heräkellon soidessa jäädä muutamaksi minuutiksi makoilemaan ja miettimään mitä laittaisin päälle. Siinä tapauksessa etten ole edellisenä päivänä sitä miettinyt siis. Mun mielestä on stressaavaa aamuisin sovitella ja vaihdella vaatteita. Mieluiten teen sen edellisenä iltana tai sitten mielessäni "ennen heräämistä". :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä myös aikoinaan fundeerasin sängyllä, et mitä sitä tänään. Nyt mennään usein ihan fiilispohjalta, jos seuraavalle päivälle on luvassa jotain spesiaalia, niin sitten saatan tsekata vaatteet valmiiksi, tai ainakin ajatella. ;)

Elisa - home is where the hear tis (Ei varmistettu)

Ihanat noi housut! Nähdäänkö kuvaa susta tässä asussa?! Olis kiva nähdä miten toimii päällä. :)

Mily
Take a walk in my shoes

Laukku on kaunis, yksinkertainen mutta siinä on jotain.. ehkä noi vetoketju yksityiskohdat! Jes :)

Kommentoi