Hyväksi havaittuja klassikoita

Coco Sweet Dreams

P1010192.JPG


Ostan nykyään aina vain harvemmin uusia vaatteita. Ehkä olen löytänyt sen oman tyylini, jossa on hyvä olla. Nyt halusin kuitenkin talven varalle jotain lämmintä, klassista ja nättiä. Harmaa FilippaK:n paita vaikuttaa ihan kympiltä.


P1010199.JPG


Klassikot toimii aina ja niitä on niin helppo "värittää" pienemmillä jutuilla. Muotiasioissa pysähdyn usein Emmanuelle Altin ja Elin Klingin tyylin kohdalle, pienillä jutuilla he saavat tyylistään äärimmäisen kiinnostavan. 


P1010203.JPG


P1010210.JPG


P1010214.JPG


Luonnonmateriaalit ja yksinkertaiset jutut kotona lämmittävät mieltä. On aina yhtä ihanaa, kun mies tuo kasan puita pihalta tuohon takan viereen. Vielä ihanampaa on, kun hän virittää takkaan tulen ja iltapäivä muuttuu pimeäksi illaksi ja takka valaisee eteisen/takkahuoneen. Se lämpö. <3 Olen nuorena kulkenut niin vähissä vaatteissa, että olen tullut tosi araksi kylmälle. Kun pakkaset alkavat siirryn taas muhkeaan talvitakkiin ja kuljen se päällä aina kevääseen asti. Hieno juttu on se, että jos muodikas mielii olla niin laitoin merkille että muhkeat (kuten hempeä roosa) untuvatakit ovat tämän talven juttuja.


P1010220.JPG


Mummin kristallilasit ovat edelleen kovassa käytössä - nyt niissä on poltettu kynttilöitä, über kaunista!


P1010232.JPG


Uuden Voguen kansi on kaunis ja nostalginen, vaikka ostinkin epähuomiossa italiankielisen. Oho.


Olen aina ihastellut tuollaisia vintagehenkisiä muotikuvia, varsinkin mid-century aikakauden tyyli viehättää suuresti. Kunpa osaisin ottaa samanlaisia kuvia... treeniä vaan. Voisin muuten katsella vaikka joka ilta myös tämän aikakauden elokuvia, kuten Breakfast in Tiffany´s, Takaikkuna, Rosemaryn painajainen - mitäs niitä nyt on. Osa kamalan jännittäviä, mutta omaavat aivan ihanat tyylit + kulissit. Elokuvasuosituksia otetaan vastaan!


Onpas minulla nyt asiaa, aloin googlettamaan tämän inspiroivan aikakauden naisnäyttelijöitä ja vastaan tuli ohjaaja Roman Polańskin kuvankaunis vaimo Sharon Tate ja aivan kamala tragedia. Oh no. Niin väärin! Miten julmaa.


P1010239.JPG


Kaikesta huolimatta, parempaa huomista ja kaikkea hyvää tälle viikolle!


/the best things right now...

Kommentit

Lisbeth (Ei varmistettu)

Vähän hullua, mutta täytyy sanoa, että tykkään blogistasi senkin vuoksi kovasti, että huomaan sinun käyttävän samoja vaatteita, eikä päälläsi ole jatkuvasti jotain uutta. Oman tyylin löytäminen on oikeasti tosi hieno juttu :)

Minä haluaisin oppia lisää hyvistä vaatemateriaaleista, polyesteri on selkeä no-no (paitsi urheiluvaatteissa), mutta kaikenlaiset sekoitteet.. Joku sekoite, kun voi joskus olla kestävämpi ja miellyttävämpikin kuin pelkkä luonnonmateriaali.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jeps, mulla on muutamia luottovaatteita jotka käytän ihan puhki. Mitä sitä hyviä aina vaihtamaan.

Mä en ole paljoa perehtynyt noihin sekotteisiin - mulla on yksi paita jotain lyceliä(?) se tuntuu ainakin hyvältä...

Juuri näin (Ei varmistettu)

Aikuisempana huomannut ihan saman, että enemmin laadukkaampaa ja harvemmin kuin huonolaatuista, joka ei kestä käyttöä. Toki olen aina ollut harkitseva ja satsannut ennemmin hiukan enemmän, jotta saanut juuri sellaisen mitä käyttää pitkään. Ei mtn hetken mielijohteita. Luonnonmateriaalit kestävät käyttöä ja simppelit perusmallit ja värit myös vuosia muodissa.
Samaa pätee niin vaatteisiin, kenkiin kuin laukkuihin. Ja voinen todeta että kyllä se laadukas huivikin kestää vuosia hyvällä huolenpidolla vaikka olisi käytössä melkein ympäri vuoden -tuolla ne hengareilla roikkuvat..

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, samma här! Olen itseasiassa funtsinut, että moni vaatekappale tulee halvemmaksi pitkällä tähtäimellä, kuin edulliset ja heppoisat vaatteet/laukut/kengät yms...

majmus (Ei varmistettu) http://magicpoks.indiedays.com/

Aika söpö kaveri tuossa ekassa kuvassa, leopantsit &lt;3 Mulla on samanmerkin vaaleampi neulepaita ostoslistalla, mush!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jooh, leopantsit, pallopaita ja pallosukat - aika lyömätön yhdistelmä!

pus!

Vaatetaivas

My fair lady ja Loma Roomassa on toki klssikoita, mutta aina yhtä ihania! Samoin kuin Marilynin leffat. Itse olen myös tykännyt Vähät rakkaudesta -elokuvasta, joka on tehty ihanan karrikoiden vanhan aikaiseksi. 

Hieman uudempaa satoa (-80..jotain?) on Vihreän timantin metsästys, mikä oli kerrassaan kutkuttava!

Tästä inspiroituneena taidankin hakea läjän vanhoja klassikoita viikonlopuksi. <3

Kommentoi