Hyvältä tuoksutaan

Coco Sweet Dreams

 

Elämä vie täällä raketin lailla hurjaa vauhtia eteenpäin. Luojan kiitos on tämä seesteinen pakopaikkani, jonne saan tulla hetkeksi hengähtämään arjen haasteilta. 

Marraskuun pimeinä iltoina olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja järjestellyt systemaattisesti laatikon kerrallaan. Vaatehuoneeni on myllätty perusteellisesti ja olen lajitellut vaatteeni nyt fiksusti vuodenaikojen, värien ja tilaisuuksien perusteella. Tälläiselta taivaanrannanmaalarilta löytyy muuten vallan juhlavaatteita, arkiasuja ei ole nimeksikään. Voisinkin vinkata, että juhlamekon päälle voi helposti vetäistä neuleen päälle ja kas näin saat arkikelpoisen asukokonaisuuden.

Vaateruljanssin jälkeen olen avannut makuuhuoneen lipaston luukut. Yhteen liittoutuneita kaulakoruja, kuivuneita kynsilakkoja ja puoliksi käytettyjä rasvapurkkeja, joita tuoksuttamalla muistuu mieleen mukavia hetkiä siellä täällä. Kaikki kookokselta tuoksuvat tuovat väistämättä mieleen rantaloman. Inkivääriltä tuoksuva voidepurkki tuo mieleen ystäväni Miian, koska olen saanut sen häneltä joululahjaksi. Minulle tulee tästä Diorin Hypnotic Poisonista mieleen isosiskoni. Saman merkin Jádoresta tulee mieleen omat nuoruusvuodet. Voi veljet niitä aikoja! 

Miten paljon tuoksuihin liittyykin ihania muistoja, onneksi en muista yhtään huonoa sellaista.

Satsasin pitkästä aikaa uuteen hajuveteen: nyt minua kiehtoo hennosti vaniljaan taittavat ja vähän mystiset talvituoksut ja suosikkini on tällä hetkellä Narciso Rodriguez for her. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Minulla on tapana pyytää hajuvesiosastolta näytepulloja mukaan reissuille ja kokeilen niitä sitten kaikessa rauhassa, tuoksu tulee oikeuksiinsa vasta tuntien kuluttua, eihän sitä kaupassa osaa oikein sanoa mikä toimii ja mikä ei.

/in my bathroom: Narciso Rodriguez for her. Love it! 

Kommentit

Tuuliameri (Ei varmistettu)

Itsekin hiljattain hankin uuden tuoksun YSL:n Black Opium (mm. kahvia, vaniljaa ja appelsiininkukkaa). Pullokin kaunis. Aivan mahtava tuoksu!

Coco
Coco Sweet Dreams

Black Opium on muuten isosiskoni toinen suosikkituoksu, siitäkin muistuu sisko hyvin. Se on todellakin mahtava tuoksu! <3

Kommentoi