Hyvät farkut

Coco Sweet Dreams

Heippa! Olen melkein unohtanut vinkata teille hyvistä farkuista. Sain jo kesällä yhteistyössä ihanalta Le Follie -liikkeen Stefanialta lahjaksi aika kivat farkut. Olin jo pitkään haaveillut sellaisista slimmeistä bootcut farkuista ja sieltä ne löytyivät. Liu Jo:n Bottom Up Beat ultrastretch farkut ovat säilyttäneet muotonsa tosi hyvin, istuvuus täysi kymppi. :) Käyvät yksiin korkeiden kiilakorkojen kera, sääret näyttävät paljon pidemmiltä.

Farkkujuttuja tänään, minä lähden tästä katselemaan laattoja uuteen kotiin...

Moikka!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Esittelehän laattavaihtiksia meille lukijoillekin!?

Tibs (Ei varmistettu)

Suuret kiitokset vinkista! Just aamulla totesin etta pitais ostaa uudet syysfarkut!

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, totta Mooses! Mä olen etsinyt vain sellaisia marmorikuvioisia vaaleita laattoja. Ovat pirun kalliita joka paikassa, mutta nyt löysin yhden vähän huokeamman. 

Tibs, kiva että sait tästä vinkin! Kannattaa ehdottomasti mennä kokeilemaan, istuvat pepusta tosi hyvin.

Vierailija (Ei varmistettu)

meilläkin laattavalinnat edessä.. olisi ikionnellinen laattapostauksesta ja jos olet löytänyt ihania sisustuskuvia aiheeseen liittyen lukisin mielenkiinnolla. Oma mielikuvitukseni ei ole nimittäin keksinyt mitään muuta kuin seinään valkoiset isot laatat ja lattiaan mustaa mosaiikkia.

-H-

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiinnostaisi tietää mitä tuo yhteistyö heidän kanssaan tarkoittaa?
Aika monella bloggajalla on maininta yhteistyöstä blogissaan jonkun tahon kanssa mutta kukaan ei sen enempää selitä mitä se tarkoittaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

H, jee, minä teen laattapostausta hetimiten. :)

Vierailija, eli siis olen saanut bloggaajana lahjaksi tuotteen, niin kuin kirjoitin?! :) Kävin keväällä stailaamassa liikkeen näyteikkunan ja tästä hyvästä sain farkut. 

Yhteistyö blogeissa tarkoittaa yleensä sitä että bloggaaja saa tuotteen ja jos pitää siitä, tulee yritys yleensä mainituksi. 

Strandos (Ei varmistettu)

Tääläkin odotellaan innolla laattapostausta!:) Ja ihan nauratti, jollain muullakin mielikuvitus teettää siis vain valkoista isoa seiniin ja mustaa mosaiikkia lattiaan, täälä samat suunnitelmat tällä hetkellä siis :D
Ja upean näköiset farkut Coco (:

Kommentoi