I can resist everything except silk

Coco Sweet Dreams

 

Muina Nuuskamuikkusina hullaannun aina silkistä ja voisin pukeutua vain ja ainoastaan siihen. Se on kuin toinen ihoni ja laskeutuu kauniisti.

Loma on jo vahvasti mielessä ja olen käynyt vaatekaappia läpi. Kaupunkireissulla piipahdin H&M:lla, heillä on niin kaunis Premium Quality mallisto, johon tämä mustavalkokirjailtu silkkiasukin kuuluu. Hattu on H&M Studio mallistosta ja se lähtee mukaani lämpöön. Onpas nyt kivoja, laadukkaita ja inspiroivia vaatteita markkinoilla.

/silk blouse and trousers from H&M - so cool and so comfy.  

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Miten hieno hattu! Miten kuljetat sen?

www.peaceandstyle.fi

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksia, mäkin diggailen. Hattu on kangasta joten saa taiteltua ihan pieneen tilaan.

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Aa, okei! Mä niin mielelläni olisin ottanut tammikussa meksikon reissuun lierihatun mukaan, mutta ei sitä olisi saanut vietyä järkevästi rinkassa.

www.peaceandstyle.fi

MaikkiVaan (Ei varmistettu)

Pyjama?

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi olla pyjama, arkivaate, juhlavaate...  käyttäjä saa päättää. ;)

Karin (Ei varmistettu)

HM ja laadukkuus? Halpa(-lapsi)työvoima ja laadukkuus on ainakin minun mielestäni harvoin yhtälö, silkkiäkin on monenlaista. Tutustuin juuri näihin HM:n vaatteisiin, ihan kivoja, mutta en väittäisi, että tuntuvat kovin laadukkaita... Halpoja ovat ja siksi ainakin minä mietin missä työolosuhteissa kangas on tuotettu ja vaatteet ommeltu...

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, kyllä mun mielestä. Kiinnitän yleensä paljon huomiota vaatteiden kankaaseen ja hyvää laatua haluan vaatekaappiini, keinokuidut ovat yleensä ehdoton ei. Näppituntumani silkkiin on jo aika hyvin harjaantunut... ainakin tuon asun kohdalla kangas tuntuu vähän paksummalta mitä esim. Zaran (mulberry silk) paidoissa.

 

tiuhtiiiiih (Ei varmistettu)

Jos silkistä tykkäilet niin käy kurkkaamassa R-collectionin kevät/kesämallisto, siellä on superihania silkkitoppeja, mekkoja, housuja... ja 100% silkkiä! :) me like! http://www.r-collection.com/kauppa/uutuudet/39/

Gia / Coffee Table Diary (Ei varmistettu) http://coffeetablediary.com

Tyylikästä! Ihana pieni ripaus jotain tosi eleganttia vintage henkeä tuossa asukokonaisuudessa. <3

Kommentoi