Ihana asunto Turun ytimessä

Eräänä lämpimänä kesäpäivänä riensin vierailemaan uuden Pop Å:n tilaan, joka on minulle jo vuosien takaa hyvinkin tuttu. Tarina kertoo, että löysin eron jälkeen itselleni ihanan kodin yhdestä silloisesta Pop Å:n kodista joka vapautui sopivasti minulle. Se oli minulle ja lapsille niin viehättävä miettimispaikka mitä seuraavaksi.

Tämä uusin Pop Å jää pysyväksi osaksi Turkua. Pop Å on siis kodin ja kaupan yhdistelmä, se on siis kauppa oikeassa asunnossa, joka on sisustettu suomalaisilla myytävillä tuotteilla.


Tällä kertaa Pop Å on paljon suurempi, sillä kaupan  lisäksi yläkerrasta löytyy Showroom, jossa tuotteita pääsee testaamaan ja tilaa saa käyttää vaikka kuvauksiin. Tämän lisäksi kolmannesta kerroksesta löytyy ullakko.

Rakennus on jo itsessään vierailemisen arvoinen, sillä vanha talo on saneerattu ja onneksi säilytetty kunnostettuna Turun keskustan katukuvassa. Kerrankin näin.

Minusta on hienoa huomata, että mukaan on päässyt myös Durat, jonka kalusteet valitsin tänne taloni kylpyhuoneeseen. Laittakaa siis niin myymälän, kuin asunnonkin tasot merkille – niin hienot!

PopÅ-lifestylekauppa avaa ovensa torstaina 11.6. Humalistonkadulla ollen auki jatkossa lauantaisin.

Avajaisviikon aikataulut: to 11.6. – la 13.6. Klo 11-16.

PopÅ-asunto on  vuokrattavissa heinäkuun alusta vaikka vain muutamaksi yöksi kerrallaan. Olisikin hienoa kasata siellä täällä asuvat ystäväni kasaan ja viettää iltaa Turun keskustan ytimessä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *