Ihana tuoksulöytö

Yhteistyössä Grohe

36CD2D06-CB5A-40BA-A8D7-E37157D331CA.jpeg

Löysin aivan ihastuttavan tuoksun, josta tuli niin ihania muistoja mieleen.

Olin tuoksutellut tätä tuoksua yhden herrasmiehen kaulalla Ranskassa koko pitkän viikonlopun. Eräänä päivänä Pariisissa olin jo lähdössä kotiin. Istuin taxissa tämän tapailemani miehen Michaelin asunnon edessä valmiina lähtöön. Michael juoksi vielä hyvästeistä murheissaan tuomaan minulle yhden muiston itsestään. Psg:n paitansa, johon hän oli suihkinut minullekin mieluista tuoksua mielin määrin. No meidän juttu lopahti lähinnä välimatkaan ja pian jälkeeni hän löysikin rinnalleen nykyisen puolisonsa ja on nyt valloittavan pienen poikavauvan ikionnellinen isä. Olen todella onnellinen hänen puolestaan!

Sittemmin etsin pitkään tätä tuoksua. Pidän muutenkin eniten maskuliinisesta tai enemmänkin unisex-tuoksuista mutten löytänyt tätä kyseistä tuoksua oikein mistään. Kovin arvokaskin on. Sitten marssin suomessa yhteen sisustuskauppaan ja vaikkei tuoksu ole samaa merkkiä, on se paljon samankaltainen. Skandinaviskin tuoksuöljyn pullo on kätevän kompakti ja viehättävä – tuoksu aivan hurmaava. Tämä lähti nostalgisissa tunnelmissa kassan kautta kotiin.

026AFF73-E418-41CC-8D6E-F0F7B7820419.jpeg

Eilen sain porattua pikkuvessan seinään viimeisetkin puuttuvat palaset. Grohen tummat seinätelineet pyyhkeille. Nyt pikkuvessa on kaikinpuolin kunnossa ja olen tästä pienestä tilasta hyvin onnellinen. Lattiaan laitettiin samaa valkoista 5×5 laatta mitä isoon kylppäriin. Seinät jätettiin laatoittamatta, ne maalattiin Tikkurilan valkoisella. Tämä maalisävy on muuten todella onnistunut valinta koko talossa. Se ei ole yhtään kylmän kalsea vaan kauniin rauhallinen yleissävy. 

3D52168F-1289-44A0-89E1-D08A665B3180.jpeg

Rauhallista, hyväntuoksuista ja kaunista viikonloppua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *