Ikkunan alla

Coco Sweet Dreams

Yksi rakas ja hyvä  lehti. Tulin vinkkaamaan että tuo Elle Decor Italia, oli todella kaunis. Pitkästä aikaa lehti ihan täynnä kaikkea todella inspiroivaa, kuten kansikuvan koti.

Aikamoiset talvisäät, mutta onneksi aurinko paistaa täydeltä terältä. Minulla on ollut ja on vähän kiireinen viikko, koulutusta, kokousta ja lastenhoitoa pukkaa.

Energistä loppuviikkoa! ^^

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tuo sun Artekin jakkara kolme-vai neljäjalkainen? Tekisi mieli ostaa kans mut ku en osaa millään päättää jaloista :). L

Vierailija (Ei varmistettu)

Kävittekö tyttös kanssa muuten 1v kuvassa? missä? Voitko suositella hyvää lapsikuvaajaa Turusta? Meillä tuo 1v tulee täyteen ensi kuussa. L taas

Coco
Coco Sweet Dreams

L, mun on nelijalkainen. Olen kuullut että se kolmijalkainen on vähän kiikkerä. Ei me olla käyty missään 1.v kuvassa... kuvaan niin paljon itse, otan melkein päivittäin lapsista kuvia. Ne saa riittää. :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Ihanan aurinkoiset kuvat!!:) Pitää koittaa järkätä salitreffit pian kiireitten keskelle!:)

Ps. Yllä lukija, joka kysyi kuvaajaa. Satamon Jeren kuvat ainakin ovat upeita ja kuvailee Turussa! :) Hienojen kuvien lisäksi itse Jere on aivan mahtavan positiivinen tapaus:) 

F4556 (Ei varmistettu)

3 jalkainen on ainoa oikea. Muut ovat feikkejä vaikka Artekin olisivatkin.
Eikä ole kiikkerä.

t. kahden pienen lapsen äiti.

Stockholm by me

Elle Decor on mun ja miehen suosikkisisustuslehti jota olen viimeisen parin kuukauden numerot unohtanut ostaa. Joten suurkiitos vinkistä/muistutuksesta, ihanaa tietää että uusin numero on vielä poikkeuksellisen ihana. Jee! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

mulla lojuu nurkissa tollanen teak laveri, tosin ilman patjaa, mutta kuitenkin. Jos kiinnostaa, sen kun tulette hakemaan pois...

Coco
Coco Sweet Dreams

Mona, joo ehdottomasti. Kaipaan jo sun neuvoja salilla, oon niin hukassa siellä. :)

kahden pienen lapsen äiti, mua kiinnosti ostohetkellä vain että on tukeva. Myyjä vähän varoitteli että olisi kiikkerä... mutta hyvä jos teillä on toiminut.

Veera, ihanaa kun sun mies on kans kiinnostunut sisustuslehdistä. <3 Mun mies lukee vaan tekniikan maailmaa. :)

Vierailija, jos jaksat, niin laita mulle vaikka sähköpostiin kuvaa. :) dreamscoco@gmail.com

 

 

Kommentoi