Illallisella pojan kanssa

Coco Sweet Dreams

Kyl maar ainakin kerran viikossa pitää syödä kauniisti. Vietin lasten kanssa illan kolmistaan ja kun vauva nukahti katoin minulle ja pojulle illallista kauniisti. Yhtenä taiteenlajina voisin pitää ruokien esillepanoa, on niin mukavaa asetella ruoka kauniisti lautaselle, ihan vaan vaikka omaksi iloksi. Poju viis veisasi esteettisestä ruoasta vaan hotkasi lohifileensä kertaheitolla. Vaati lisää maitoa ja läks leikkimään autoillaan.

Nyt kesällä saa ihanan värikästä ruokaa, vihannekset ovat makeita ja tuoreita. Tekisi muuten niin mieli perustaa sinne omakotitalomme kuntaan sellainen osuuspalsta. Siellä olisi viljelymaata vaikka millä mitalla.

Jälkkäriksi me syötiin leipäjuustoa, jota ostin Kauppahallista. Käyn siellä ihan liian harvoin, ymmärrän sen aina kun löydän sieltä kaikkea ihanaa ja tuoretta. Hyvä paikka.

Kommentit

Hilla (Ei varmistettu)

Kyl kattaus on puoli ruokaa. Ihanaa pääsen pian Turun kauppahalliin kun tulemme lomailee sinnepäin. Kaikki ne kalakaupat, Ylhäisten leipäpaikka...nami nami vesi nousee jo kielelle. Ihan ykköspaikka Turus.
Nyt viel enemmän arvostaa kauppahallia kun tääl nykyisessä asuinpaikassa on ihan umpi surkea kauppahalli :(
Hyvää ja valoisaa keskikesän juhlaa sulle ihanuus..
-hilla-

psss...mitä juomaa sul on lasissa??? ;))

Vierailija (Ei varmistettu)

Kesäruoat on parhaita ja ihanaa kun saa kaikkia ihania kukkiakin kotia koristamaan. Luontokin on niin ihanan vihreä just nyt, sateiden jälkeen!

Hyvää Juhannusaikaa!
xx

-Katja
katwalkblog.blogspot.com

annemi

Olen täysin samaa mieltä! siksi olemme keksineet tiistaiperinteen muutaman ystävän kanssa. Kokoonnumme vuorotellen jonkun kotiin, kaikki tuovat yhden osan ateriasta mukanaan ja sitten syödään tiistai-illan kunniaksi hyvin ja pitkään. On ihanaa istua katettuun pöytään tai kattaa oma pöytä koreaksi myös arkena. Miksi luksusta olisi vain viikonloppuisin? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta.
Ja luulen että, vaikkei poika nyt jaksakaan keskittyä hienoon kattaukseen ja asetteluun, niin hänellekin jää tästä muistijälki mielensopukoihin, mikä auttaa häntä isompana arvostamaan kunnollista (koti)ruokaa.

Photobook Riikka (Ei varmistettu)

Voi etä kaunista on!

- http://riikanphoto.blogspot.fi/

Eee (Ei varmistettu)

Onpa ihanan näköinen kattaus ja ruoka ;) Kauppahallit on kyllä ihan parhaita, monessa kaupungissa!

-E
onnelliset-kohtaa@blogspot.com

Eee (Ei varmistettu)

Pöh, siis onnelliset-kohtaa.blogspot.com ;)

Jatta (Ei varmistettu)

Kaunis annos :) Mitä tuo juoma tuossa pullossa mahtaakaan olla?

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, pullossa on sellaista ihanaa limonaadia. Ostin tuon yhdestä kahvilasta - Cafe Manuela.

Pilvi (Ei varmistettu)

Hei!
Olen blogisi satunnainen selailija ja mietin, mistä kuvan pöytä mahtaa olla? En löytänyt blogistasi mainintaa.
Kaipailen uuteen tulevaan kotiini juutikin tuollaista näpsäkkää pientä keittiönpöytää. Kiiltävä pinta ja metalliosat tekivät vaikutuksen. :)

Kiitos jo etukäteen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippis, pöytä on ikeasta. :)

Kommentoi