Ilta kotona ja tehtävälistat

*Evolven tuotteet saatu testiin

Päätän usein yhden tai kaksi tehtävää asiaa illalle. Se auttaa minun kaltaisen haaveilijaluonteen kanssa keskittymään paremmin. Ilman tehtävälistaa säntäilen sinne tänne, enkä oikein saa mitään valmiiksi. Senpä takia tietynlainen lukujärjestys päiville on minulle tarpeen ja saan oikeasti paljon tehokkaammin roikkuvia asioita hoidettua. Tälle illalle päätin hoitaa pyykinpesun ja tyttäreni huoneen siistimisen. Ostin jo aiemmin uusia pesuaineita ja ne ovat innostaneet nyt suurempiinkin siivouspuuhiin. Eilen pesin koko kylpyhuoneen lattioista seiniin.

Rentoutumista ei tule missään nimessä unohtaa ja sekin on hyvä laittaa tehtävälistalle. Huomenna ajatuksena onkin vain kaupassakäynti, syöminen ja poikaystävän kainalossa uinuminen. Testaan monesti erilaisia kasvonaamioita (myös hänelle) ja nyt kylpyhuoneen kaapilla testissä on ihan huikea *Evolven gold mask.

Parin tehtävän lista iltaa kohden on ollut kohdallani menestykäs tapa. Ihminen ei voi mitenkään ehtiä tekemään kaikkea yhdellä kertaa, eikä se ole edes tehokasta taikka tuottavaa. Mietin aina ensin mikä on tärkein tehtävä, jotta elämä sujuisi mukavammin. Mukavuuteen tietysti vaikuttavat monet asiat, lapsien hyvinvointi, terveys, rakkaus, talo, arki, työ, laskut… sitten päivä päivältä mietin näitä ja saan asioita systemaattisesti hoidettua. Ja jos energiaa riittää, niin niiden parin tehtävän jälkeen voi vielä säntäillä tekemään jotain muutakin ei niin tähdellistä.

Minulla on nyt tosiaan testissä itselleni uusi ihonhoitosarja *Evolve. Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa ja ne tuoksuvat ja tuntuvat ihanilta iholla näin parin viikon perusteella. Ajattelen, että ihonhoitotuotteita on hyvä vaihtaa joskus ja testailla mikä toimii omille kasvoille parhaiten. Minulle tärkeimpiä kasvojenhoitotuotteet ovat ehdottomasti seerumi ja kasvovoide. Ilman näitä en koskaan ole! Ennen näitä laitan aina kasvovettä reilusti sillä se lataa ihoon kosteutta ja esivalmistelee ihon vastaanottamaan paremmin muita hoitavia ainesosia. Yhtä tärkeää on kuoria kasvot ainakin kerran viikossa ja hemmotteluhetkiin suosin naamioita. Niistä tulee aina niin luksusolo.

Onko teillä tehtävälistoja käytössä? Mitä teillä on seuraavaksi to do-listalla?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *