Iltapäivän ruoka-annos

Iltapäivällä kipitin vanhempieni luokse poimimaan tomaatteja. Olen hulluna mozzarellan ja tomaattien yhdistelmään, vielä kun löytäisin jostain burrataa niin elämäni olisi valmis. Tiedättekö mistä Turusta saisi burrataa? Olen jo aikeissa tehdä sitä itse jos muu ei auta, youtube tarjoaa tähänkin video-opastuksen.

Halusin tehdä samettisen kastikkeen buffalomorrarella palleron kaveriksi ja kasasin lautasille kaikenlaista vihreää ja raikasta. Miten hyvältä avomaankurkut juuri tällä hetkellä maistuvatkaan.

Tomaattikastikkeen voi tehdä varmasti monella eri tavalla. Minä pilkoin ja kasasin tomaatit uunipellille, paistoin niitä vähän saman ohjeen mukaan mitä uunifetapastaa tehdessä. Lisäsin pehmeää vuohenjuustoa ja surautin koko komeuden sauvasekottimella samettiseksi kastikkeeksi. Tämä setti toimii varmasti myös pastojen ja pizzojen kastikkeena. Helppoa ja huoletonta – se on minun tapani tehdä ruokaa keittiössä.

Valuta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä – laita perään tomaatit (niitä kannattaa olla reilusti). Heitä sekaan valkosipulia. Lorauta reilusti oliiviöljyä, rouhi päälle mustapippuria ja suolaa. Paista uunin keskiosassa 250-asteessa 20 minuuttia. Huom! paistoaika riippuu uunista. 

Lisää sekaan pehmeää vuohenjuustoa, surauta ja maista onko maku kohdillaan.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.