Iltapalaa

Coco Sweet Dreams

Kotiuduin just treeneistä. Jep, meikkis on kuntoillut jo tovin, välillä yksin ja välillä Monan kera. Siinäpä muuten yksi aurinkoisimmista ihmisistä mitä maa päällään kantaa. Mimmi on myös kovassa kunnossa ja ihan paras apuri kuntosalilla, olen aina niin pihalla niiden laitteiden kanssa. Näyttävätkin pelottavilta.

Lukijat ovat joskus toivoneet arkipäivän ruokapostauksia, tässä yksi hyvin yleinen setti. Syön näköjään aika proteiinipitoisia ruokia, vaikka se ei ole niin tarkoituksellista. Tämän samankaltaisen setin syön usein myös töissä lounaaksi, täyttää sopivasti ja saan energiaa. Lautaseltani löytyi siis kanaa, avokadoa, tomaattia, raejuustoa ja kastikkeena usein kiinalaista salaatinkastiketta.

Mikä fiilis kunnon treenin jälkeen, jes!

Heissan!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Syökö muu perhe samaa kuin sinä? Tai päinvastoin? Mitä arkiruokaa perheelle kokkailet? Blogissasi on söpöjä pikkuannoksia naiselliseen makuu , mutta niillä tuskin mies ja kasvava lapsi elää... Ei ainakaan meillä. Olisiko sinulla herkullisia ideoita koko perheen aterioille?

Coco
Coco Sweet Dreams

Meillä syödään hyvin perinteisiä kotiruokia, toki myös kokeillaan uusia juttuja. Itse syön vain enemmän salaatteja sun muita lisukkeita. Ei sen kummempia kikkailuja. :) 

Anjuska (Ei varmistettu)

Missä muuten olet ollut töissä, nyt kai äitiyslomalla?

Coco
Coco Sweet Dreams

Anjuska, jeps nyt olen hoitovapaalla. :)

mya (Ei varmistettu)

Heips kaunis Coco :)

Aloitin itsekin salilla ja jumpissa käymisen tovi sitten ja tulee kyllä tosi hyvä olo treenin jälkeen. Blogeissa puhutaan nyt paljon kuntoilusta ja musta tuntuu, että oon ainoa ihminen maan päällä, joka ei rakasta urheilua. En oo ikinä ollu urheilullinen tyyppi, mutta liikkunu kuitenki oman terveyden ylläpitämiseksi. Maailma on hyvin ulkonäkökeskeinen paikka. Sen huomaa siellä salilla liiankin hyvin... Oot muuten saanut mut koukuttumaan avokadoihin, nams :P Mukavaa alkanutta viikkoa!

Jatta (Ei varmistettu)

Herkullista iltapalaa, nams :)

Omenainen

Onnea kuntoilusta ihana Coco!

Täällä on taas hirsitalon kunnostuspostaus 2 valmiina. 

http://www.lily.fi/juttu/remontista-vanhassa-hirsitalossa-2

Sekasin (Ei varmistettu)

Hei!
Näin ruokapostauksen yhteydessä kysyisin että olisiko hyvää vinkkiä missä arkena saisi Turussa perhe aamiaista? Tullaan laivalla tukholmasta ja olisi kiva syödä rauhasta ennen matkaa kohti kotia...

Terv ingrid

Coco
Coco Sweet Dreams

Omenainen, kiitos. Mä jo tsekkasinkin sun postauksen, olen ihan koukussa blogiisi. <3

ingrid, me ollaan joskus käyty arkena lasten kanssa Stockmannin siellä kakkoskerroksen kahvilassa, sieltä saa hyvää haudutettua puuroa. Myös siinä lääkärikeskus Mehiläisen kahvilassa on ihan kiva käydä... Olikohan se kahvila Eliksiiri. Stocka ehkä helpoin? 

Kommentoi