Insp Insp

Coco Sweet Dreams

Minua inspiroi nyt alennusmyynneiltä löytyneet mules-malliset korkokengät. Nämä ovat Asokselta, tosi kivat farkkujen tai mustien housujen kera.

Vierailut kasvitieteellisessä puutarhassa. Super jee.

Valkoiset lakanat ja rusketus - joko auringosta tai purkista. Ei väliä. Pieni päivetys on aina jees, jos multa kysytään.

Biksut ja suuret kaftaanit. Kesä alkoi vihdoin ja viimein, en meinaa muuta tehdäkään kun hengailla bikineissä.

Makuuhuoneen valkoiset VERHOT. Kyllä, meillä on nyt verhot. Ne asennettiin alkuviikosta ja nyt koko makkari on ihanan unenomainen. Pehmeä ja kutsuva.

Valkoiset paidat. <3

Sormukset. Sirot korut. Barbisormus on ehkä mauton, mutta sehän sopii minulle. Kultainen sormus on Gina Tricosta.

Ravintolaillalliset perheen kesken Turussa. Lapset.

On kuin uusi elämä olisi koittanut tämän kylmän jakson jälkeen! Pihalle asennetaan pian juhlavalot ja pöytä ensi viikon vieraita varten. Minun tekisi mieli rakentaa vielä  tiipii-teltta, hehe. Ja mitäs vielä.

/summer, I love you!

Kommentit

Annika (Ei varmistettu)

Kovin oli kiva postaus kivojen kuvien kera!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! <3 :)

Katia (Ei varmistettu)

Kauniit kuvat! Mistä nuo valkoiset verhot on? Meilläkään ei tähän asti ollut verhoja, mutta aina välillä mieton, jospa makkariin hankkisin jotkut yksinkertaiset, valkoiset. Nautinnollisia helteitä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti!

Ne on ihan Ikeasta, tosi edulliset mutta ihanan keveät. Ehkä me joskus vaihdetaan nämä vähän paksumpiin valkoisiin laadukkaisiin verhoihin... Aika näyttää.

Annaniemi77 (Ei varmistettu)

Moi!
Saako tuota pellegrinoa tilattua kotiin isompia eriä :)?

Coco
Coco Sweet Dreams

Tuo laatikko liittyy yhteen projektiini, joten en osaa sanoa varmaksi saako ja miten homma käytännössä toimii...

Taina L.

Kivat verhot makkarissa. Mä olen ehdottomasti verhoihminen, vaihtelen usein, mieleni mukaan. Jos teet sen tiipii teltan, niin teethän meille hyvät ohjeet?!? Poika haluaisi sellaisen, mutta en kyllä osaa. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä löysin googlen avulla tämän: http://www.kotivinkki.fi/jutut/tiipii-lastenhuoneeseen-ja-ulkoleikkeihin . Kovin kuulostaa työläältä, toisaalta mulla on aina kaikenlaisia projekteja menossa, ehkä vois ton teltankin ottaa. :))

Kommentoi