Isoja uutisia

Coco Sweet Dreams

Tänään oli jännä päivä. Me myytiin meidän koti ja kaupantekopäivä oli justiinsa tänään. Mun teki mieli kertoa jo aikaisemmin mutta halusin kuitenkin odottaa siihen asti että kaupat on lyöty lukkoon.

Me päätettiin tossa kuukausi sitten kokeilla myyntiä. Varauduttiin siihen että tässä nyt saattaa mennä hetki....et ei kai se heti mene kaupaksi. No menihän sen, oikeastaan ihan ekalla näytöllä.

Vähän on suru puserossa, olihan tämä mun eka ensiasunto mutta tosiasia on se että tämä kolmio on meille liian pieni. Ajatuksena on että mennään hetkeksi vuokralle ja etsitään rauhassa uutta asuntoa.

Eli tänään avautui uusi sivu elämässämme. Eteenpäin on mentävä. Oikeastaan tälläiset muutokset ovat tosi piristäviä, uusia haasteita ja jänniä juttuja! Olen jo ryhtynyt selailemaan lehtiä uutta remonttia silmällä pitäen.

omg, edessä on tosiaan se muutto. Sellaista täällä. :D

Kommentit

Minnih (Ei varmistettu)

Oi onnea! Toivottavasti päästään seuraamaan uuden kodin metsästystä ja mahdollista remontoimista! Ihana (joskin myös työläs) muutos edessä. :)

Oletteko muuten aikeissa jatkaa keskustan tuntumassa asumista? Meillä myös vaihto isompaan asuntoon edessä ja pohdin, että osaisinko asua lähempänä Hgin keskustaa... Nyt asutaan rivitalossa ja haaveilen omakotitalosta, mutta toisaalta taas keskustan kerrostaloasumisesta. Lasten kanssa on vaan niin helppoa, kun on oma piha!

Nyt oli ihan pakko kommentoida, koska teillä on sama tilanne kuin meillä hetki sitten. Talo meni nopeasti, uutta ei vielä ollut löytynyt ja nyt edessä hetki vuokralla asumista. Oikeastaan päästään sinne vuokra-asuntoonkin vasta nyt kuun vaihteen jälkeen ja kolme viikkoa olemme majoittuneet muiden nurkissa.

Ensimmäinen oma kotimme oli meilläkin tuo juuri myyty, ja toisaalta tilanne oli aika pelottavakin, mutta näen tilaisuuden myös pienenä seikkailuna. Uusi sivu elämässä, aivan kuten kirjoitit.

Onnea teidän matkaan. Itse olen nyt suurimmasta muutosta ja tavaran varstoinnista selvinneenä jo täysin innoissani tulevasta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meille kävi ihan sama juttu tänä vuonna. Kokeiltiin myyntiä ja ekassa yksityisnäytössä meni. Myyjä epäili että olis saattanut mennä hyvinkin 15 viikkoa. Mutta tuo ostaja kun ihastui asuntoon ja halusi sen :) Nyt sitten asutaan vuokralla, kolmiossa. Kahdelle tämä riittää erittäin hyvin :D Oli se kyllä ihan liian haikeaa luopua ensimmäisestä kodistaan..huoh.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Oi, tosiaan isoja uutisia! Onnea myynnistä + tietysti uuden etsintöihin :)

lisbet e.

Jälleen yksi kohtalotoveri ilmoittautuu! Meillä kävi vähän sama, koti meni heti alta, mutta olimme kyllä oikeastikin suunnitelleet muuttavamme vuokralle. Melkein vuosi meni siihen, että löysimme vihdoin sen seuraavan sijoituspaikan. Avaimet saamme ensi kuussa, minkä jälkeen meilläkin alkaa ankara remontointi:)

Onnea ponnistuksiinne! Komppaan, että vanhasta on päästettävä irti, jotta voi luoda jotain uutta parempaa (?). En kyllä yhtään ihmettele, että kaunis kotinne meni noin nopeasti kaupaksi. Seuraan mielenkiinnolla uuden etsintää ja sitten myöhemmin sitä remonttiakin.

Caelia
Caelia's

Sama juttu täälläkin :)

Esikoisemme syntyi tammikuussa ja kaksio jäi liian pieneksi. Päätimme kokeilla myymistä ja asunto meni parissa viikossa! Nyt ollaan kuukausi asuttu uudessa kodissa, väliaikaisesti vuokrakolmiossa. Samalla etsitään sitä uutta omaa, tarkoitus olisi että sieltä ei sitten muutettaisi ihan heti että tyttö voisi käydä samojen kavereiden kanssa sitten tarhat ja koulut.

suvi m
suvi m

Jotain tällaista aavistelinkin. :)

Ajattele kuinka ihanaa, että pääsette pikku hiljaa suunnittelemaan uutta kotia! Se on niin mukavaa puuhaa! Teille tulee varmasti aivan ihana uusi koti sitten, kun se oikea löytyy. :)

Tsemppiä muuttorumbaan!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea! Asunnon myynti on haikeaa, mutta uuden alku.

Vähän aavistelinkin jotain tällaista mutta ajattelin, että rakennatte myös oman talon :)

Onnea vielä myynnistä, on niin kaunis koti ja pohjakin toimiva, että olisi ollut ihme jos kukaan ei sitä heti olisi ostanut. Siellä jossain se teidän tuleva koti odottaa :)

Bella / Casa di bella (Ei varmistettu)

Oi, miten jännää!
Varmaan tekee "erikoisen jännäksi" pienten lasten kanssa.
Näin ne vaan menee (asunnot), yllättäen ja sitten alkaakin tapahtua! Uskon, että niin se on tarkoitettu :)
Meidän asuntomme meni myös onneksi todella nopeasti ja sitä ennnen uusi koti löytyi hieman yllättäenkin..Nyt kaikki tarmo remontoinnissa!
Kovasti energiaa kevääseen!! :)

Rouva M (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, onnea asuntokaupoista ja rutkasti tsemppejä, että uusi mieluinen koti löytyy pian! :)

Ihanaa päästä seuraamaan remonttijuttuja, teidän uudesta kodista tulee varmasti mielettömän kaunis!

Mukavia keväisiä päiviä sinne ja rutkasti tsemppejä muuttotohinoihin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi vitsi onnea suureen muutokseen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea onnea asunnon myynnistä. Siinähän ei tarvita kuin juuri se joka siihen ihastuu. Minusta vanha kotinne oli aivan ihana! Saako kysyä miksi halusitte vaihtaa? pysyttekö samoilla kulmilla?
mukavaa kevättä

t. Siru

www.uusikaunispaiva.blogspot.com (Ei varmistettu)

Onnea asuntokauppojen johdosta! Kauniin asunnon saa uudet omistajat : ). Ja voi miten jännät ajat sulla tulossa, kun pääset uuden asunnon sisustuspuuhiin. Sitten aikanaan, kun se teille löytyy : ). Voi jos itse pääsis nyt sisustelemaan omaa taloaan, niin tekisinkin jotain aivan erilaista, kuin meillä on nyt. Niin se maku on tässä kahdeksan vuoden aikana muuttunut, siitä kun talo rakennettiin.

pipaa (Ei varmistettu)

En yhtään ihmettele että meni ekalla näytöllä, teillä on aivan upea koti :) Sitä uutta kotia sitten vain etsimään teidän perheelle! Suuresti onnea etsintöihin :)

Olen muuten lähdössä Turkuun viikonloppureissulle siellä vasta vähän aikaa asuneen kaverin luokse, niin osaisitko suositella, mitä siellä kannattaa tehdä/pitää ehdottomasti nähdä? Onko kivoja lounaspaikkoja (esim. sushi maistuu), persoonallisia vaateputiikkeja, arkkitehtuurisia yksityiskohtia jne. mitkä on ihan must? :) Kiitos paljon, jos ehtisit vastata tähän!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, kiitos kaikille onnitteluista ja kivoista kommenteista! <3 Yritän vielä keksiä keinon millä voisin helpoiten vastata yksitellen kommentteihinne. <3 Mutta ennen sitä - kiiiitos!

Toivottavasti me löydettäis p-i-a-n joku kiva vuokra-asunto.

pipaa, te voisitte mennä brunssille sunnuntaina tai lauantaina Fontanaan tai blankoon (sunnuntaibrunssi). Se on ihana alku päivälle. Tintåsta saa aina niin  hyvää ruokaa - siellä on se kiva vuoromestari Jose, joka loihtii hyvät sapuskat. Suosittelen marcarita pizzaa tai vuohenjuustoviikuna filotaikina kääryleitä. Tintån vieressä on myös Cafe Art, josta saa hyvää kahvia. Siitä vielä eteenpäin tuomiokirkolle päin niin löytyy kiva viinipaikka E. Ekblom. http://www.eekblom.fi/fi/

Jos on kivat ilmat, niin jokirannassa on tosi kiva käppäillä ja ihailla vaan maisemia. Linnankadulla on kaikkea kivaa - mm. Artek, divaani, ottomaani, Sisustuksen Koodi, Nina`s, Element... yms.

Voih, mun pitäis tehdä tästä ihan oma postaus, kun vaan saan jostain aikaa. :)

Toivottavasti teillä on kivaa - tule kesällä taas uudestaan. Kesällä Turku on ihan maailman paras paikka. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi että! Teidän koti on niin upea, etten ymmärrä, miten voitte tosta luopua! Ihan unelma oikeesti, se ei oo kyllä ihme, että menee heti! Mutta onnea teille asunnon etsimiseen! :)

Marie_unelmiajaonnenaskeleita (Ei varmistettu)

Teillä on kyllä kiva asunto enkä yhtään ihmettele, että heti meni kaupaksi :). Onnea uuden kodin etsintään!

lola (Ei varmistettu)

Voi vitsit, onnea myynnistä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, tästä on kyllä haikeaa luopua, mutta onneksi uudet asukkaat ovat tosi kivoja. Sellainen suloinen pariskunta. <3 Odotan toki jo innolla uuden kodin remonttia ja uusia kalusteita. Löytyis vaan joku tosi kiva! ;)

Marie, kiitos! :)

Kiitos Lola ! :)

pipaa (Ei varmistettu)

Hei, kiitos kovasti Coco Turku-vinkeistä! Reissu on äärettömän onnistunut ja otin vinkeistäsi vaarin useammassa tapauksessa :) Varsinkin Cafe Artin kahvi Aurajoen ääressä oli aivan unohtumattoman tunnelmallinen kokemus ja kahvi erinomaista! Myös ruokapaikkavinkit osuivat kyllä täysin nappiin! :) Teillä on kyllä upea kirjasto ihan siinä keskustassa, siellä olisi voinut haahuilla vaikka koko sataisen lauantain...

Oma Turku-postaus olisi hyvin toivottu - itse tulen kaupungissa käymään nyt useammin kun hyvä ystävä siellä asuu ja monta hienoa paikkaa jäi vielä käymättä. Sitten kesällä viimeistään uusiks, voin vaan kuvitella miten tunnelmalliseksi kaupunki vielä entisestään heittäytyy auringon paistaessa, kun voi syödä piknikkiä joen rannassa/kivassa puistossa ja kuunnella lokin kirkunaa... :)

Kommentoi