It plant

Coco Sweet Dreams

 

Vihdoin banaanipuita löytyy kaupasta, olen niitä jo pitkän tovin katsellut sillä silmällä. Minun puuni on viihtynyt hyvin kattoikkunan alla lämmössä, uusia lehtiäkin pukkaa jatkuvasti. 

Suuret banaanipuun lehdet ovat vaikuttavat ja kovin trendikkäät tällä hetkellä. Minimalistiseen tyyliini sopivat viherkasvit täydentämään kokonaisuutta ja tuomaan vähän raikkautta sekä tunnelmaa. Vaaleasta kodista tulee niin helposti kylmän oloinen, jos sitä ei täytä harkitusti esimerkiksi viherkasveilla, tauluilla, leikkokukilla, koristetyynyillä, kynttilöillä ja niin edelleen.

Tästä päästäänkin heti seuraavaan tärkeään (sisustukselliseen) aiheeseen, nimittäin tuoksuihin. Tuoksut ovat kodin yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä, jos näin voi sanoa. Tuuleta kotia mahdollisimman usein, läpiveto kannattaa. Vie roskat heti roskiin ja vaihda lakanat kerran viikossa. Satsaa tuoksukynttilöihin ja valitse tuoksu joka vie sinut hyviin tunnelmiin, itse suosin Skandinaviskin kynttilöitä, Ro ja Hygge ovat suosikkini tältä merkiltä. Kirjoittelin tuoksuista vielä enemmän tässä postauksessa, check it out!

Nighty Night ja ihanaa alkavaa viikonloppua!

x

 

 

Kommentit

Eveliina26 (Ei varmistettu)

Voi vitsi mie just balilla ihastelin banaanipuita, ajattelin että semmoinen on pakko saada mutta luulin että ei niitä suomesta saa. Joten kiitos tuhannesti vinkistä!! <3 tietääköhän kukaan mistä helsingissä saa?

Kommentoi