Jakkara E60

Coco Sweet Dreams

Pyrin sisustusasioissa ostamaan huonekaluja jotka ovat laadukkaita ja kestävät vuosikymmeniä - parhaimmassa tapauksessa. Sama pätee vaatteissa, vaikka olen välillä suistunut vähän raiteilta, se puoli tarvitsee vielä vähän kuria.

Nyt minulla on yksi klassikko, pitkään haaveilemani  E60 perus jakkara kaikessa yksinkertaisuudessaan. Omani on mattamustalla linoleumilla.

Miten voinkaan olla niin iloinen yhdestä pienestä jakkarasta?! :)

Kommentit

Keskeneräinen (Ei varmistettu)

Kyllä siitä vain voi olla onnellinen! Tykkäilen jakkarastasi! :)

Ellanella (Ei varmistettu)

meillä pyörii noita nurkissa ihan riesaksi asti! Mies osti noita monta vuotta sitten jostain alesta "varajakkaroiksi" 10kpl ja voi luoja sentään kun ei ne pysy edes pinossa nurkassa kun lapset ottaa niitä leikkeihinsä :D. Vaikka kivan näköisiään nuo on, mutta liika on liikaa!

Jatta (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä tuosta, että laatuun kannataa sijoitaa. Kestää aikaa ja tulee pitemmän päälle halvemmaksi kuin halppis kama :)

Kauniin tuolin olet hankkinut ja on juurikin tyyliäsi, joten iloitse vain hyvästä hankinnasta :)

Vierailija/Ansku (Ei varmistettu)

Minulla on kaksi valkoisella päällisellä- ostin Finnair shopista bonus tarjouksella 2 yhden hinnalla. - oli aivan pakko saada! Muoti mielessä Anne kehui näitä myös ja sanoi että joka perheessä pitäisi olla ainakin yksi E60.
Rakastan artekkia muutenkin..

Mayo (Ei varmistettu)

Ihana on! :) Ja se on vaan ihanaa jos näinkin "pienet" asiat voi ilahduttaa!

Taiska (Ei varmistettu)

Mulla on 4kpl K65 tuoleja, kun vanhempani ostivat talonsa 30vuotta sitten, oli siellä valmiiksi niitä 2kpl. Ostivat sitten vielä 2 lisää. Kun muuttivat kerrostaloon niin meinasivat jättää tuolit seuraaville asukkaille, mutta sanoin et ei, otan ne oikein mielelläni itselleni. Täällä ne nyt ovat omassa kodissani, edelleen käytössä! En oikein tiedä, pitäisikö niille tehdä jotain (hiota ja lakata) vai antaako olla ajan patinoimina vaan. Mutta ihanat on.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon sitä mieltä, että ton pitäis löytyä joka kodista :)

-Reeta

Vierailija (Ei varmistettu)

Alkuperäinenhän on kolmijalkainen jakkara. Onko kuvassa näkyvä nelijalkanen? Onnittelut mainiosta ostosta.:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavan ihana valkoinen laattalattia! Sellaisen kun sais joskus omiinkin nurkkiin.... Olisi myös ihanaa seurata remonttianne. Mutta ymmärrän kyllä jos haluat pitää sen yksityisenä.

Kommentoi