Jännää

Coco Sweet Dreams

Täällä ollaan jännittävissä tunnelmissa. Ensinnäkin unohdin, että kelloja siirrettiin ja panikoin viime hetken juttujen kanssa. Onneksi sain vielä tunnin lisäaikaa, sillä pian tänne tulee väkeä, meidän kotia kuvataan. Olen jo aika monesta kotikuvauskyselystä kieltäytynyt, mutta kun kuulin kuka on kuvaaja, suostuin ilomielin. Ennenkaikkea näistä jää sitten itselleni kiva muisto.

Huh, aika homma oli saada talo kuntoon. Vaikka lupasin itselleni olla stressaanatta, löysin taas itseni hinkkaamasta lattialistoja, niitä kun varmasti kaikki tsekkaa kuvista... :)

Täytyy mennä taas.

ps. Onko teidän kotia kuvattu joskus?

Kommentit

Oi mahtavaa, toivottavasti on kiva päivä! Ja uteliaana innoissani odotan kuulla missä ja milloin näitä kuvia pääsee ihastelemaan. :) Meidän kotia ei ole kuvattu, meillä ei ole niin ehyt kokonaisuus että se olisi mielestäni kovin inspiroiva muille. Ehkä sitten se seuraava "loppuelämän" koti. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Oli kiva, mutta pitkä päivä. Kerron sitten kun tiedän enemmän koska, mihin ja milloin. :) 

AA (Ei varmistettu)

Jänskää! Juttua odotellessa! :-) Saako kysyä kuka kuvaaja?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kesäläisen Suvi. <3 <3 <3

Lennu (Ei varmistettu)

Oi, jännää tosiaan! Kerrothan sitten mistä lopputulos on löydettävissä.
Meidänkin kotia on kuvattu, talofirman sivuille, yhteen blogiin ja lehteen ja nyt myyntiä varten. Puuh! Siivoamisessa ja stailaamisessa on kyllä hommansa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Siinä on kyllä hommaa, aika kultaa muistot, en taas muistanut miten iso ruljanssi toi onkaan. Mut nyt on onneksi siistiä kaikin puolin ja homma takana. Odotan jo innolla kuvia!

suvi m
suvi m

Voi kuinka jännää! :)

Meidän kotia on kuvattu muutamaan kertaan ja joka kerta vedän kauheat paniikkisiivoukset. Jälkeenpäin vannon, että oli viimeinen kerta. Kunnes taas unohdan sen panikoinnin enkä osaa sanoa ei, kun kysytään... ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vähän sama homma täällä. Niin vannosin, etten stressaa, vaan kaikki menee tosi chillisti... ja taas panikoin viime hetken juttujen kanssa as always.

Myjuw
MYJUW

Se on kyllä kumman stressaavaa. Meilläkin oli kuvaukset muutama viikko sitten ja olin kuin takapuolen ammuttu karhu päivää ennen kuvauksia ja juoksin rätti kädessä ympäri huushollia:).

Coco
Coco Sweet Dreams

Hah, I feel you! :D

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Jään odottamaan mielenkiinnolla.

Meillä otettiin kuvat kuukausi sitten sisustuslehteen. Nyt odottelen vahvistusta jutun ulostuloaikataulusta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kerrothan sitten, kun tiedät aikataulun! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

No ei todellakaan,
tähän kirjoitukseen ei kai muut vastaakaan,
kuin ne, joiden "kodit" on kuvattu.

tiinapetriikka

Oi ihanaa, missä lopputulos on sitten nähtävissä? :)

Kommentoi