Jos väriä kaipaan

Coco Sweet Dreams

Kesällä istuin meidän edellisessä kodissa joka oli hyvin mustavalkoinen. Katselin meidän kotia ja kaipasin sinne väriä ja yks kaks olinkin parvekkeella jo maalaamassa abstraktia työtä suurelle pohjalle. Maalasin työn akvarelliväreillä ja annoin mennä vaan. Pohja on ostettu Biltemasta ja värit Latviasta, Riiasta tosi edullisesti.

Aina kun värin kaipuu taas iskee kaivan työni esille, se on niin raikas valkoista ja mustaa vasten. Eikö olekkin?

Kommentit

Oikea väripilkku, ihana.

Jos joskus teet noita tilaustöinä niin hihkaise, mielelläni tilaisin jotain kivaa meidän tyhjyyttä huutavien seinien koristeeksi :) Pitkään olemme etsineet keittiön seinälle värikästä canvastaulua mutta vielä ei ole tärpännyt..kohat pitää varmaan itse kokeilla "taiteilijalahjojaan".

Vierailija/Aanu (Ei varmistettu)

Oudon näköinen taulu.

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Oi, taulu antaa ihanasti varia! Todella piristava maalaus.
Mista taalta Unkarista olit hankkinut noi varit???

Mukavaa Tiistaita!
Tibs

Coco
Coco Sweet Dreams

Lora, kiitos! Olen joskus tehnyt tilauksesta tauluja, mutta nyt ei ole oikein aikaa eikä inspiraatiota. Mulla ois kyllä yksi ainakin yksi taulu täällä jonka voisin myydä. Laita vaikka s.postia! :)

Aanu, no ei haittaa. :D

Tibs, kiitos! tietkö, mulla on nyt menny maat sekaisin. Latviasta piti sanomani, Riikasta. Täytyy korjata tekstiin. Se oli sellainen pikku liike siellä, keskustassa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Wou! Teetkö noita siis huviksesi vain? Mitä teetkään Coco työksesi, vai onko se sun salaisuus:-)

Mayo

Voi miten kiva se on! ihanan raikas :)

 

Kattis (Ei varmistettu)

Hei, selailin alla tätä linkkiä ja sinä tulit mieleeni. Aika ihania keittiöitä, vähän muutakuin suomalaiset valmistajat tarjoavat.

http://www.rational.de/

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, joo, olen tällainen toisinaan taiteilija. Pidän tosi paljon eri taiteenlajeista, käyn myös mm. savikurssilla. :) Ammattini, kuin myöskään nimeni ei ole missään nimessä mikään salaisuus, mutta otin aikoinaan sen linjan etten blogissani niitä kerro. Olen huomannut että parempi niin. :) 

Mayo, kiitos paljon! :)

Kattis, Meen heti tsekkaa, kiitos kun ajattelit minua! 

Jatta (Ei varmistettu)

Aivan ihgu taulu ja mitkä värit! Toisinaan tosiaan sitä kaipaa väriä ympärille vaikka muutoin valkeudessa viihtyykin. Sama mulla ja sit kun niin saatan laittaa jotakin värikästä päälle sekin jo auttaa.

Minkälaiselle pohjalle tuo akvarellityö on maalattu? Sinun täytyy kyllä näytää töitäsi täällä, niin päästään ihailemaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana! Todella kaunis. Sopisi juuri nyt meidänkin sienälle. Vähän samantapainen kuin poikani huoneessa on tällähetkellä. Isomummunsa maalaama.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Asun Riiassa ja toisinaan maalailen itsekin. Sattuisitko vielä muistamaan mistä ostit värit? Tai edes mistäpäin kaupunkia (ostoskeskus?).

Kiitos kovasti jos ehdit vastaamaan :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, se oli joku ostoskeskus siinä keskustassa. Värien lisäksi liikkeessä myytiin vaikka mitä, se oli vähän Tiimarin tapainen, mutta vähän moderninpi.  Äh, en nyt muista tarkemmin... Olikohan se sen Elizabeth -kadun varrella? Ainakin lähellä sitä...

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/
Vierailija (Ei varmistettu)

Olen tuo aiemmin kommentoinut Riiassa asustava. Tiedän mitä kauppaa tarkoitat, eli ilmeisesti Galleria Rigan Tiger shop.

Näköjään tämä on myös Helsingissä, tosin hinnat ovat varmasti korkeammat. http://www.tiger-stores.fi/

Ihana blogi sinulla!

Kommentoi