Jotain uutta, jotain vanhaa

Coco Sweet Dreams

Joskus minäkin olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Kävin ensikertaa Ekotorilla ja jo heti ovella oli vastassa joukko myymälän nuoria ystävällisiä ja hymyileviä miehiä. Kohteliaalla oven avauksella astuin sisään ja ihailin alkuun kauniita espressokuppeja ja vaaseja. Kävelin vielä eteenpäin, kunnes minua tervehti hyväntuulinen myyjä, samalla huomasin lasisen kärryn ja muutaman silmäilyn jälkeen olin jo kassalla sitä maksamassa. Yksi niistä nuorista ystävällisista miehistä kantoi ostokseni takaluukkuun ja tässä se nyt on, kolmenkympin vintage löytöni.

 

Minusta vastaremontoitu, suhteellisen moderni koti kaipaa rinnalleen jotain vanhaa. Oli se sitten metallirunkoinen tarjoiluvaunu, patinoitunut matto, tai puinen lipasto... jotain pitää olla!

Pienen tarjoiluvaunun paikka on vielä vähän hakusessa. Olohuoneen sijasta ajattelin laittaa sen kuitenkin keittiön läheisyyteen ja kerätä siihen muutamia kauniita keittokirjoja ja pellavaliinoja,saa nähä.

Ihanaa alkavaa viikonloppua! ♥

/I just found this timeless trolley from the local vintage store (ekotori). Loove it!

Kommentit

Sofia F (Ei varmistettu) http://bysofiaf.blogspot.com

Ihan mieletön löytö, ihastelin sitä jo Instagramin puolellakin! Tarjoiluvaunun stailaus eri tiloihin auttaa varmasti löytämään sen oikean paikan. Hyvältä näyttää tuossakin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, nyt kuumottaa toteuttaa vaunusta drinkkitarjoiluvaunu. <3

HelenaK
All things soft & sweet

Jestas mikä löytö! Hieno on :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksii, mä oon tosi tyytyväinen, kun kerrankin löysin jotain.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, ihana! Sopii hienosti teille. Itseltäni jäivät Ekotori-visiitit sen jälkeen kun kuulin, että Turun yo-kylässä on jatkuvasti ludeongelmia. Ne pirulaiset ja niiden munat kun voivat majailla puu/tekstiilihuonekaluissa vaikka vuoden ilman ravintoa. Mutta kyllä tuommoisen metalliesineen uskaltaisin puunauksen jälkeen kotiini tuoda :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Holy sh#t! Toivottavasti luteet ois poissa myymälästä, mä olin jo melkein ostamassa suurta ja karvaista mattoa.

Suviiiiii (Ei varmistettu)

Hei, mieletön löytö! Sopii teillä vaikka mihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Superhieno! En ole ihan varma onko Ekotorilla ja yo-kylällä selkeää yhteyttä, mutta viksu kannattaa tietty olla. Jos ostaa mattoa tai puisia huonekaluja, saunottaminen tai pakkasessa pitäminen tuhoaa kaiken elävän sieltä.

M.
Avec Mari

Siis mikä löytö!! Sopii vallan hyvin teille ♥

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mä oon tällä hetkellä ihan superihastunut kaikkeen 50-lukulaiseen. Löydän jatkuvasti kaikkea ihanaa kirppiksiltä, mutta sitten alkaa ärsyttämään se, että asun näin pienessä kämpässä :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Kommentoi