Juhla-asuni takkahuoneessa

Coco Sweet Dreams

Mitä mainioin hääjuhla takana. Oli paras porukka, ihana suku, mahtava paikka, ruoka, lämmin ilta, pop-up hodarikiska järven rannalla iltavalojen loisteessa, livemusiikkia ja kesäyö. Tippa tuli linssiin jo heti aamusta, kun hain morsiamen kimppua, se oli täydellisen kaunis.

Juhliin on mielestäni aina vaikeaa pukeutua. Löysin onnekseni simppelin mustan mekon jossa kiva selkäosa, tämä varmasti palvelee useat juhlat tulevaisuudessa. Kengiksi valitsin luottokenkäni, Louboutinet, joilla jaksaa kipitellä ja tanssia. Iltalaukkuni on Valentinon ja se on Designisto laukkulainaamolta (blogin kautta) lainassa. Kannatan ehdottomasti Designistoa, vaikuttavaan laukkuvalikoimaan pääset tästä. Kaikki on hoitunut aina vallan mainiosti ja laukku tulee nopeasti postin kautta tai joskus omistaja on hurauttanut rennosti Vespalla paikan päälle. ♥

/dress Zara, shoes Louboutin, mini shoulder bag Valentino from Designisto

Kommentit

Olet kyllä tosi kaunis. Ja tuo laukku on supersöpö :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kauneus on katsojan silmissä, kiitos paljon! Laukku on tosiaan super söpö, menee kivasti niin moneen asuun, arkiseenkin tuomaan vähän jotain juttua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaunis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä punainen uusi huulipunasi?

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä! Muistin puolivälissä matkaa, että huulipuna jäi kyydistä pois. :( Se ois tehnyt kokonaisuudesta paljon jännemmän, no mut ensi kerralla sitten.

Li (Ei varmistettu) http://kahdenkerroksenkarnevaalit.blogspot.fi

Tyrmäävän upea ja sopivasti harkitun tyylikäs. Wau! :) Voiko (tai ainakaan tarvitseeko) tähän muuta enää lisätä?

Kommentoi