Juhlahiuksia

Coco Sweet Dreams

Keräsin Pinterest-tilini Hair-kansioon aika kasan inspiroivia kampauksia. Jotain tälläistä vanhan ajan Hollywood -glamouria ajattelin viikonlopun juhliin. Saa nähdä kuinka lähelle päästään, jos päästään.

Kivaa, kun nykyään näkee taas enemmän sivujakauksia, keskijakaus ei vaan ole omiin kasvoihini sopiva. Vielä kun saan väsättyä kauniisti laskeutuvat laineet ja löydän sen oikean huulipunan, kuten Olivia Palermolla kuvassa.

/hair ispo for the weekend...

Kuvat

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.com

Ihania kampauksia. Minäkin viihdyn paremmin sivujakauksessa. Kunpa vaan osaisinkin taikoa tuollaisia kuohkeuksia.

Mutta huulipunasta; lueskelin jokin aika sitten Stylebystä (muistaakseeni) erään meikkaajan suosikkikosmetiikkatuotteita ja hän mainitsi huulipunan joka tulisi löytyä jokaisen naisen meikkipussista, laitoin sen tiedot ylös: MAC Ruby Woo. Googlasin sävyn ja se näyttää aika kauniilta peruspunaiselta, itse taidan marssia kauppaan ostamaan sen :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei joo! Toi näyttää täydelliseltä, varsinkin tässä http://shopposhboutique.com/blog/2012/03/art-red-lip/ kuvassa. Näyttää kauniin matalta, mä kun en haluu mitään hippusia joukkoon. :)

Mennään lounaalle joku päivä! :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.com

Juu mennään!! Pian!! :)

Taina L.

Ihania kampauksia ja tuo olkapää-pituus tuntuu nyt olevan huippumuodikas. Ainoa vaan ettei aamuisin jaksa herätä kamalan aikaisin väsäämään mitään ja niinpä tuollainen kuohkeus on haave vaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Sit voi pitää ponnaria. :) Jos olen oikein kässännyt, niin nyt sellaiset miniponnarit ois kova sana. Mä viihdyn parhaiten tuossa olkapää-pituudessa, siitä on niin moneksi.

Taina L.

Arvaa vaan mikä mulla nytkin on. Melkein aina ponnarilla =)

Kommentoi