Juhlakampaus videolla

Coco Sweet Dreams

Tykkään tosi paljon polkkatukastani, mutta erityisesti juhliin on kiva välillä saada hiukset kiinni. Rakastan muutenkin vaihdella hiustyylejä. Käytän joskus apuna klipsipidennystä tuomaan vähän lisähelpotusta rennon nuttaran tekemiseen. Aika yks kaks videoin tämän tapahtuman. Videolla juttelen samalla pojalleni, joten koin parhaaksi lisätä vähän musiikkia päälle.

Tiedän, onhan tämä videoni vähän raakile, mutta haluan ehdottomasti kehittyä näiden videohommien kanssa ja toivottavasti näitä tulisi jatkossakin tehtyä, eiköhän se harjoitus tee mestarin.

 

hius (Enhanced) from Coco on Vimeo.

Kommentit

Taina L.

Videopostaukset on hyviä, tee vaan rohkeasti lisää! 

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kiitos! Koitan muistaa tehdä. Itseasiassa, jos/kun näistä tulee rutiineja, niin bloggaaminenkin ehkä vähän nopeutuu.

Petronella (Ei varmistettu)

Mistä olet löytänyt noin hyvänväriset lisähiukset?:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla on näitä itseasiassa aika paljon kerääntynyt vuosien saatossa.... olen tilannut Rapuzelilta ja sitten dreamhair.com:ista. Toi videon klipsipidennys on muistaakseni rapuzelin. Mulla on tapana sävyttää noita pidennyksia, jotta pienikin keltaisuus lähtee.... olen sekoittanut shampoota ja hopeashampoota keskenään ja uittanut pidennyksiä siinä. Omia hiuksia pesen kerran viikossa hopeashampoolla, muuta väriä ei ole omissa hiuksissa, kesä vaalentaa ne aina ihan överivalkoisiksi...nyt haaveilen taas ombre sävystä, ois niin kiva.

Meidän Saara Sarvas on muistini mukaan tehnyt tästä pidennysten sävyttämisestä videon...katsotaan jos löydän sen. 

I May Say (Ei varmistettu)

Suttunutturat on parhautta. Niin, mistä se lisähius on löytynyt? (Skidisti muistan et oot jossain postauksissa kertonut, mutta nyt en jaksa etsiä. Etsi sä, jookos-kookos? :-))

Coco
Coco Sweet Dreams

Noi pari kipaletta on muistini mukaan Rapunzelin... voipi olla että dreamshair.comista... en oikeastaan kovin hyvin muista. :D Mun mielestä rapunzelillä on vähän pienemmät ne klipsit, kun taas dreamhairilla vähän kookkaammat.... ja noissa videon lisähiuksissa on suht pienet klipsut. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä kaunis laulu sulla soi tossa taustalla??

JoPa (Ei varmistettu)

Rosoinen viimeistelemätön video on mielestäni paljon mukavanpaa katsottavaa, kuin ihan loppuun asti hiottu, liian kliininen.
Kiva idea tuo kampaus, kun itsellänikin ohut tukka, jatka ehdottomasti kotikonstien jakamista :)

Turkulainen (Ei varmistettu)

Hei Coco! Minuakin kiinnostaa, että mikä laulu tuossa taustalla soi? Olethan selvissä teostomaksusta?

Kommentoi