Juuri nyt

Coco Sweet Dreams

Tänään on siivouspäivä, se on joka torstai. Kotiin on pakko hakea kimppu kukkia, ei tästä muuten mitään tule.

Aurinkoista pakkaspäivää!

...kesää odotellessa...

Kommentit

Torstai on kyllä paras päivä siivoukselle, perjantaina voi jo nauttia tulevasta viikonlopusta ja rentoutua työpäivän jälkeen. Minuakin odottaa pyykit ja siivous tänä iltana. On se niin kivaa kun koti tuoksuu sitten hyvälle :)

Meillä alkoi viime viikonloppuna tulppaanikausi, liilat ja pinkit tulppaanit lähtivät mukaan kaupasta kun olivat sopivasti tarjouksessa. Perjantaikukat <3

 

 

 

 

Rouva M (Ei varmistettu)

Torstai on tosiaan passeli päivä siivoamiselle, kuten Lora tuossa edellä totesi. Minulla jää siivoaminen huomiseen, tänään on niin paljon menoja. Kukkakimppu palkinnoksi siivousurakan jälkeen on muuten hyvä idea, täytyy pyytää että mies tuo sellaisen huomenna tullessaan! :)

Kivaa siivouspäivää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Torstai on meilläkin siivous- ja kukkapäivä ;-)

jeni (Ei varmistettu)

Ah, mikä kuva. :) Turustako se on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi. EN halua tunkeilla kovasti yksityiselämääsi, mutta on jäänyt hämäämään. Jossakin luki, että Kalastajanvaimo-blogin Johanna olisi sanonut, että hänen lapsilukunsa olisi täynnä nyt ja samalla palstalla väitettiin myös sinun olevan sitä mieltä, että enempää lapsia ei tule. Mahtaako olla totta, koska blogia melko pitkään seuranneena,en ole tälläiseen muistaakseni törmännyt?

kalamuija (Ei varmistettu)

Olet muuttanut- onnea! seuraillaan.

Katsku (Ei varmistettu)

Onnea kovasti vastamuuttaneelle! Sulla on mielettömän kiva blogi aina vain. Ihana fiilis tuossa (tori?)kuvassa. Kiitos siivousmuistutuksesta, olisi taas aika järjestää kaiken maailman liput ja laput järjestykseen. Oikein hyvää viikonloppua! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Lora, näin on. Perjantaina on ihana tulla sitten siistiin kotiin. Mulla vaan jäi eilinen siivous kesken ja täällä nyt sit jatketaan... :D

Rouva M, joo se kukkakimppu on ihan paras palkinto, tai se motivaatio. :)

Vierailija, joo, se on varmaan aika monen siivouspäivä.

jeni, ei. Kuva on Tukholmasta... halusin jonkun raikkaan "kukka-aiheisen" kuva tänne... toi sit löytyi arkistoistani.

Vierailija, ai näin väitettiin. Heh. :) En ole minäkään blogia pitkään kirjoittaneena muista noin sanoneeni, mutta nyt ollaan ainakin tyytyväisiä näin nelihenkisenä perheenä.

kalamuija, joo. Muuttopuuhissa ollaan oltu, kiitos ja kiva kuulla!

katsku, kiitti samoin!!

Kommentoi