Kaksi kuvaa

Coco Sweet Dreams

Kaksi inspiroivaa kuvaa siinä vierekkäin. Tiiliseinä löytyi omakotitalosta, pojan huoneesta. Mielestäni tosi kiva ja ratkaisee sen tehosteseinän, josta kerroin aikaisemmin. Tiiliseinää ei tosin voi jättää ihan tuollaiseksi, se pitää jotenkin tasoittaa tai rapata.

Tyttö kuvassa oli vain todella tyylikäs. Tiedättekö, kun näkee jonkun todella omantyylisen ihmisen. En kehdannut kysyä tytön vaatteista, mutta tuo bleiseri on jäänyt kummittelemaan mieleeni. Bleiseri ei ollut noin keltainen, lukuvalon väri vähän hämää. Onko mitään sisäpiiritietoa merkistä?

Kommentit

Moi! (Ei varmistettu)

Takki on H&M:stä, Trend-mallistoa. Itselläni on sama :)

Anne Malia (Ei varmistettu)

Heeh, jakku on H&M Trend-mallistoa keväältä :) sain sellaisen showroomilta, muttei jotenkin tullut käytettyä sitä - annan sen sinulle. Meilaan siitä! <3

Hertta
Lilou's Crush

Justiinsa olin tulossa sanomaan, että Annella on tuo, se on Trendiä :) Se on ihana!

Coco
Coco Sweet Dreams

Moi! ja moi! Kiitos ekasta vastauksesta. :)

Anne, kiitos niin paljon kultainen! Ehkä minulla olisi sille käyttöä, se näytti tosi kivalta! <3 <3

Hertta, huippu kiva jakku. Sinäkin kiva!

Vierailija (Ei varmistettu)

hei - jakusta en tiedä ;), mutta seinä on hieno!!! Ja miksi rapata sitä - antakaa olla tuollaisena, ellei siis murene laasti tiilien välistä liikaa! Aivan ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, Meidän kaksion keittiöstä paljastui remontin yhteydessä myös vanhatiiliseinä! Ei sitä kannata laittaa piiloon! Jos päädyttekin jättämään sen näkyviin, niin kehotan lakkaamaan sen saunasuojalla. Joo, kuulostaa oudolta mutta saunasuojan jälkeen seinä ei pölyä yhtään eikä saumat varise! Niin, eikä se muuten muuttanut väriäkään merkittävästi. Suosittelen!! :) ps. ihana blogi, mun lemppari! -Saaga

Coco
Coco Sweet Dreams

15.8.2012 10:06 Vierailija

 

hih! :) Seinä on tosiaan aika cool, rappaus tai jokin muu käsittely juuri siksi että seinä on tosi epätasainen ja murenee tiilien välistä. Pojalla on infektioastma, joten kaikki pitää miettiä huolella.

Saaga,

Meidän remppamies puhui myös jostain lakkauksesta. Täytyy katsoa mikä ois paras vaihtoehto, seinä kun on niin epätasainen. Kiitos suuresti kohteliaisuudesta! <3

 

Jatta (Ei varmistettu)

Seinä on suorastaan hurmaava ja just tuollaisena! En myöskään rappaisi päälle vaan antaisin olla just noin ja ehkä joku himmeä lakkaus jotta ei murene eikä aiheuta pojalle terveyshaittoja.
Tuollainen seinä muuten valkoisessa huoneessa.. oi ja voi kun olisikin :)

Omantyyliset persoonalliset henkilöt saavat ihailuni, sillä tyyliä ei voi ostaa esim. merkkilaukuilla ym... Harmi vaan, heitä ei vilise suomen katukuvassa.

heartbeats
HEARTBEATS

Hih, olitkin jo saanut vinkkiä jakusta! Täältä Tampereelta se löytyy vielä H&M:n alerekistä -70% lapulla varustettuna ;) Pitäisiköhän käydä sovittamassa, niin usein sitä on tullut ihasteltua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei mun kommentti sitten näkynytkään..olisin kysynyt että mikä kamera sulla on käytössä? Todella hyviä ja laadukkaita kuvia! Ja aivan ihana tuo tiiliseinä! :)
-Pihla-

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta,  just sitä minäkin mietin....valkoinen huone ja tuo. Katsotaan mitä tuolle vois tehdä.:))

heartbeats, kiitos kumminkin! Täytyy tehdä sit postaus tuosta...

pihla, tsekkaa uusin postaus! :)

Kommentoi